The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ένα Roland JV-2080 ή XV-5080 γιά παράδειγμα. Βρε και το XV-5050 μια χαρά είναι. :P :P :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 ...εγώ το είπα ότι θα περάσουμε ένα δύσκολο χειμώνα... :P Δεν θα είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζεις ;D Ειδικά όταν θα αρχίσεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ταβέρνες, λαϊκό πρόγραμμα κλπ ;D
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Βρε και το XV-5050 μια χαρά είναι. :P :P :P Εσύ μη μιλάς. Ζηλεύεις... Καλά λέω εγώ XV-5080....... V-Synth/XT .......... τον marathon τον ετοιμάζω γιά μεγάλα πράγματα :D
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Καλά λέω εγώ XV-5080....... V-Synth/XT .......... τον marathon τον ετοιμάζω γιά μεγάλα πράγματα :D ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Συγγνώμη, ήταν αυθόρμητο. :P :P 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
marathon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ζήλεια, ψώρα...το μέλλον είναι στα σαχλόφωνα!!! ;D ;D ΥΓ μπορείτε τώρα να μου πείτε που θα βρώ το manual του Wavestation AD? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Συγγνώμη, ήταν αυθόρμητο. :P :P 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καλά, κορόϊδευε εσύ και θα δεις. Θα κάνουμε την Midi μπάντα, θα πάρουμε μαζί και τον audiokostas. Πού είσαι ?
marathon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 θα πάρουμε μαζί και τον audiokostas. ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Συγγνώμη, ήταν αυθόρμητο. ;D ;D ;D ;D ;D :o 8) 8) 8) ;) ;) ;) Αυτός ξέρει μόνο blues...blues και σαχλόφωνα :P...δεν είναι έτοιμο το κοινό ακόμα!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 μπορείτε τώρα να μου πείτε που θα βρώ το manual του Wavestation AD? Μανιουάλι
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Αυτός ξέρει μόνο blues...blues και σαχλόφωνα :P...δεν είναι έτοιμο το κοινό ακόμα!!!! Τι λέτε? ;) Καλά κι'εγώ θυμάμαι live (εντάξει, classic rock το κομμάτι) που πολλοί στο κοινό έψαχναν να βρουν που είναι το σαξόφωνο. ;D Ζω για τη στιγμή που θα παίξω τα μέρη του hammond σε blues κομμάτι live. 8) Λες να με αρχίσουν με τα ζαρζαβατικά οι μπουζάδες από κάτω?? Θα έρθεις να με στηρίξεις ψυχολογικά? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Αυτός ξέρει μόνο blues...blues και σαχλόφωνα :P...δεν είναι έτοιμο το κοινό ακόμα!!!! Άλλα έπαιζες πριν τις διακοπές. Απλά το κοινό (που ακόμα ακούει) δεν θα είναι ποτέ έτοιμο για σένα.&- Μανώλη ας τους να λένε. Είμαι ανοιχτός σε ιδέες, προτάσεις, κορίτσια και κοψίδια. Μόνο θα μου φέρεις και ένα λεξικό για synth dummies για να το βλέπω και να καταλαβαίνω τι λέτε ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση