Προς το περιεχόμενο

Αγορά combo λαμπάτου ενισχυτή έως 50w. Συμβουλές;

Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα προτάσεις!Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω ό,τι προτείνατε.

Θα ήθελα κι άλλη συμμετοχή αλλά και γνώμες από άτομα που έχουν ή έχουν παίξει με τους εν λόγω ενισχυτές! 8)

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θα ήθελα κι άλλη συμμετοχή αλλά και γνώμες από άτομα που έχουν ή έχουν παίξει με τους εν λόγω ενισχυτές! 8)

Εγώ έχω τον V22...(πληροί και τα 9 κριτήρια). Γενικά δεν νομίζω οποιονδήποτε και να πάρεις από τους ενισχυτές που αναφέρεις - αναφέρθηκαν, να σου βγει...μάπα.  ;D ;D 

Είτε πάρεις τον Bugera, είτε τον Peavy είτε τον Blackstar κ.τ.λ. Ζούμε σε ωραίες εποχές  ;D

(Παρεπιπτόντως από τους ενισχυτές του thread έχω παίξει και τον HT-20 του hyperpanos, επίσης πολύ καλός, βέβαια θα ήθελα πολύ να τον ακούσω και σε live ή πρόβα...)

Άρα εφόσον έχεις και καλό μπάτζετ έχεις πολυτέλεια επιλογών...προσπάθησε αν είναι εφικτό να ακούσεις 2-3 από δαύτους και αυτός που θα σε γλυκάνει πιο πολύ στα καθαρά και στα overdrive, τσίμπα τον....

Υ.Γ. Πάντως επειδή υπάρχει μια ''τρομολαγνεία'' στο νετ για τους bugera, τον ενισχυτή τον έχω 3 μήνες, τον χρησιμοποιώ καθημερινά 2-3 ώρες και έχει κάνει πολλά δρομολόγια με αμάξια, καρότσες  ;D κ.τ.λ. στο χωριό, σε live, σε πρόβα (σε εβδομαδιαία βάση)...όταν λοιπόν ανεβαίνεις-καταβαίνεις με τη σκάλα 3 ορόφους με αυτό το πράγμα στο χέρι τόσο συχνά, ε, και ο Σβατζενέγκερ να είσαι, όλο και κάποια...γκέλα θα κάνεις και κάπου θα... βρεις  ;)  Πάντως ο ενισχυτής φαίνεται γερός και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα (εντάξει δεν λέω να μην προσέχεις καθόλου ή να τον ρίξεις από τις σκάλες για crash test....). Ξαναλέω ότι ίσως έχεις πολύ καλό μπάτζετ  για να πάρεις τον v22 που είναι ο πιο φθηνός. Όμως αν τύχει και τον ακούσεις και σου αρέσει (που πιστεύω θα σου αρέσει) μην φοβηθείς τις bugera internet horror stories...

http://smart.noiz.gr/details.php?id=31892

και γρηγορα πριν στον παρει κανας αλλος,ολοι οι αλλοι ενισχυτες που σου προτεινουν (ή ...προτεινεις στον εαυτο σου) ειναι απλα....ανεκδοτα μπροστα του...

ουδεμια σχεση εχω με τον πωλητη.... 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ΕΕΕ Αυτός είναι ο δικός μου !!!

Και δε μου λες Δημήτρη, με EL34 τον έχεις;

Πως ακούγονται στην ψευτοτρίοδο θέση;

Έχω πολύ καλές εμπειρίες από αυτή τη μόντα στο hifi αλλά δεν την έχω ακούσει με κιθάρα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

...και ζυγίζει και 65lbs...  :D

στα 50 βαττ αν ΔΕΝ ζυγιζει και το...κατιτίς του... ;D..θα ειναι αγιοβασιλειατικος και δεν θελουμε αγιοβασιλειατικους ενισχυτες ,ετσι δεν ειναι? ;D

αν θες Transformers της προκοπης και μεγαφωνο της προκοπης θα πρεπει να ...αντεξεις τα 4-5 κιλα παραπανω....

συνηθως το βαρος παντως δεν ειναι προβλημα,ο ΟΓΚΟΣ ειναι .

στα 50 βαττ αν ΔΕΝ ζυγιζει και το...κατιτίς του... ;D..θα ειναι αγιοβασιλειατικος και δεν θελουμε αγιοβασιλειατικους ενισχυτες ,ετσι δεν ειναι? ;D

αν θες Transformers της προκοπης και μεγαφωνο της προκοπης θα πρεπει να ...αντεξεις τα 4-5 κιλα παραπανω....

συνηθως το βαρος παντως δεν ειναι προβλημα,ο ΟΓΚΟΣ ειναι .

εδώ μιλάμε για 30 κιλάκια...  στο ένα χέρι...

και όπως γνωρίζεις ό,τι κάνεις με τα 50 βατ τα κάνεις και με τα 20, πρακτικά... εσύ με 18 βατ παίζεις...

και δεν είναι 4-5 κιλά, ο V22 είναι 19 κιλά και ο V55 22.5 κιλά...  ;)

Ναι βρε παιδι μου αλλα ο...πελατης ζηταει 50 βαττ.... ;D (εκτος κι αν δεν το καταλαβα)

Τωρα αν με τα ιδια λεφτα καποιος προτιμα να παρει Buggera απο....RIVERA (& μαλιστα handwired με...εξωφρενικης ποιοτητας υλικα) τι να πω...ας τον παρει.... ;D

εγω απλα βρηκα μια απο, τις πολλες, τρελλες, ευκαιριες στις αγγελιες του ΝΟΙΖ και την...κατεδειξα... ;)  (απο οτι θυμαμαι στα 90s αυτοι οι ενισχυτες εκαναν κοντα στις $3500)

εσύ με 18 βατ παίζεις...

ναι αλλα δεν ειναι Bugera... ;D

@Lord_Goumis.

Έχω ήδη δοκιμάσει τον v22.Mε ενθουσίασαν πολύ τα καθαρά του σε σχέση με την τιμή του :)

@SF:Ευχαριστώ για την πρόταση.

Είναι βέβαια πιο πάνω από το budget μου,αλλά εάν τον δοκιμάσω και δω τελικά οτι έχει αυτό το "κάτι παραπάνω" τότε ίσως προβώ στην αγορά του.

it's all about balance...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου