vagelism Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους κομπιουτεραδες αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να βοηθησω το καημενο το λαπτοπ μου που πασχει απο χρονια υπερθερμαντιτιδα, εκτος απο τα συνηθισμενα {βαση με ανεμιστηρα, εκκαθαριση αρχειων- defragmentation στο σκληρο}κλπ.. Εχω κατεβασει το core temp και συνηθως μου δειχνει {οταν το λαπτοπ ειναι πανω στη βαση με το ανεμιστηρακι} γυρω στους 60 βαθμους σε καθε πυρηνα..αλλα ανεβαινει και στους 90 καποιες φορες και σβηνει μονο του για προφυλαξη. Ευχαριστω ολους του φιλους εκ των προτερων. Ξεχασα να αναφερω ...εχω ενα σχετικα καινουργιο{9 μηνων} HP dv3 διπυρηνο λαπτοπ..που τρεχει windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands.htm www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Αν έχεις ηλεκτικό σκουπάκι με ισχύ, από τα ανοίγματα του λάπτοπ, πλαγίως και απο κάτω,θα σου συνιστούσα να κάνεις ένα ''σκούπισμα''. ίσως έχεις κάμποση σκόνη αποθηκευμένη εντός του μηχανήματος και πάνω στο/α ανεμιστηράκι/α. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 τα εχω αυτα φιλε Beero...Κοντευω να του βαλω κλιματιστικο απο κατω!! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 τα εχω αυτα φιλε Beero...Κοντευω να του βαλω κλιματιστικο απο κατω!! ;D ;D ;D ;D ok, δεν διάβασα καλά τί έγραψες... είμαι στις πρωτες τζούρες καφέ ;D www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Thanxs φιλε Korgious... Ειδα διαφορα Tutorials στο youtube..που προτεινουν μεχρι και να το ανοιξεις και να το φυσηξεις με πεπιεσμενο αερα πανω στον ανεμιστηρα ...αλλα ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση και το φοβαμαι.. Θα το δοκιμασω ομως απεξω οπως μου προτεινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Bαγγέλη όλα τα pc/laptop/mac κλπ κλπ έχουν θέμα θερμοκρασιών το καλοκαίρι να ξέρεις. Υπομονή 1-2 μήνες να πέσουν οι θερμοκρασίες www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Thanxs φιλε Korgious... Ειδα διαφορα Tutorials στο youtube..που προτεινουν μεχρι και να το ανοιξεις και να το φυσηξεις με πεπιεσμενο αερα πανω στον ανεμιστηρα ...αλλα ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση και το φοβαμαι.. Θα το δοκιμασω ομως απεξω οπως μου προτεινεις. Είσαι και εντός εγγύησης. H hp σου έχει δώσει onsite service / εγγύηση. Eπικοινώνησε μαζί τους. Αν έχει πρόβλημα,θα στο αλλάξουν αμέσως. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Ένας φίλος με ανάλογο πρόβλημα, έβαζε από κάτω στις τέσσερεις γωνίες (στις άκρες) κάτι (συνήθως βιβλία) για να το έχει σε κάποιο ύψος (αρκετά μεγάλο οφείλω να ομολογήσω) από το γραφείο του, και να φεύγει θερμότητα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Απ' ό,τι φαίνεται το πρόβλημα βρίσκεται εντός και όχι εκτός του λάπτοπ. Ειδικά εφόσον είναι σε εγγύηση, να το πας για service και να μην το πειράξεις καθόλου μόνος σου. Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις δε δικαιολογούνται σε (σχετικά) καινούριο μηχάνημα με τίποτα. Αν η ψύκτρα/ανεμιστήρας του επεξεργαστή έχουν βλάβη, καλό θα είναι να μην το χρησιμοποιείς και καθόλου μέχρι να επισκευαστεί. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση