soundmagic Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Με στέλνεις να τρέχω να δοκιμάζω με την κιθάρα στην πλάτη τώρα δηλαδή! Πάντως δεν ξέρω αν θα μου κάτσει 3 εφέ μόνο, γιατί το θέλω για υπολογιστή αρα το ένα έφυγε για ενισχυτή και μένουν 2. 2 και καλά βέβαια. Τα βλέπουμε και λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 εχθες το δανειστηκα απο τον MARILION......και σε μιση ωρα ειχα φτιαξει αυτα.....πολυ ευκολο στη ρυθμιση,δεν κανει για live γιατι δεν μπορεις να ανακαλεις τα patches απ'ευθειας δλδ να πας απο το Νο 3 στο Νο 1.....πρεπει να κατεβεις διαδοχικα.....ξερω ειμαι ξεκουρδιστος ...βαριεμαι ελεεινα stop....Eιναι καλυτερο απο το pod hd stop....... εβαλα και ενα με backing track στη λουπα παιγμενα απο μενα για να δειτε πως ακουγεται και με αλλο οργανο μεσα. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου ρε Ιγνάτιε, demo maker!! ;D ;D ;D εβαλα και ενα με backing track στη λουπα παιγμενα απο μενα για να δειτε πως ακουγεται και με αλλο οργανο μεσα. Αυτό που είναι;; Αυτό που ακούσαμε παραπάνω είναι με το μικρόφωνο της κάμερας; Αν ηχογραφήσεις κάτι με backing track, χρησιμοποίησε το Zoom σαν κάρτα ήχου, μέσω usb. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου ρε Ιγνάτιε, demo maker!! ;D ;D ;D Αυτό που είναι;; Αυτό που ακούσαμε παραπάνω είναι με το μικρόφωνο της κάμερας; Αν ηχογραφήσεις κάτι με backing track, χρησιμοποίησε το Zoom σαν κάρτα ήχου, μέσω usb. δεν ειναι μεγαλο ετσι δοκιμστικα το εκανα να δω τι γινεται......δεν λεει και κατι ειναι ηχογραφημενο με το πανακριβο κινητο μου.....5ετιας γιατι ειμαι και gadgetακιας βλεπεις RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundmagic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Φοβερό ακούγεται φίλε. Θα βγάλει άραγες η Zoom κανα G4 κάτι μεγαλύτερο με παραπάνω εφέ ταυτόχρονα? Εγώ με 5 είμαι κομπλε. Οχι οτι θα είναι πάντα φορτωμένα, αλλά για κανα πιο τραγουδιστό και περίεργο ήχο χρειάζονται. Eνα πεταλάκι για volume και wah στην άκρη και τιμούλα μέχρι 300 και θα φυσάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Φοβερό ακούγεται φίλε. Θα βγάλει άραγες η Zoom κανα G4 κάτι μεγαλύτερο με παραπάνω εφέ ταυτόχρονα? Εγώ με 5 είμαι κομπλε. Οχι οτι θα είναι πάντα φορτωμένα, αλλά για κανα πιο τραγουδιστό και περίεργο ήχο χρειάζονται. Eνα πεταλάκι για volume και wah στην άκρη και τιμούλα μέχρι 300 και θα φυσάει. Ρε συ ..σορρυ που επεμβαινω ...αλλα τι να τα κανεις τα πολλα εφφε μαζι? κιθαρα παιζουμε( αν παιζουμε βεβαια γαιτι εγω εχω παθει ενα black out).......καλα simulators να εχει στους ενισχυτες....ενα καλο chorus,ενα delay......και εισαι κομπλε ..γνωμη μου παντα ετσι......το θεμα ειναι να μπισταει το μαραφετι και να ξερεις να το πειραζεις.Ουτε καν πολλους ενισχυτες δεν θες να εχει...5 καλους και τελος.Εγω δοκιμασα τον mesa,marshall,fender,two rock και τελος καταλαβα τι παιζει. ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 δεν ειναι μεγαλο ετσι δοκιμστικα το εκανα να δω τι γινεται......δεν λεει και κατι Πολύ ωραίο παικταρά μου! Και είσαι ήρωας που κατάφερες να βγάλεις όλο το κομμάτι κρεμμασμένος ανάποδα από το ταβάνι, αυτό δεν το είχα ξαναδεί! :P ;D ;D Θα βγάλει άραγες η Zoom κανα G4 κάτι μεγαλύτερο με παραπάνω εφέ ταυτόχρονα? Εγώ με 5 είμαι κομπλε. Θα είναι ηλίθιοι αν δεν βγάλουν. Βασικά η πρόκληση θα είναι να το εφοδιάσουν με ΔΥΟ ZVX-IV processors, γιατί οι αλγόριθμοι είναι βαριοί και το G3 αγκομαχάει με τον έναν, ακόμα και με 3 εφφέ/ενισχυτές ταυτόχρονα. Εγώ θα περίμενα μια σειρά από μοντέλα, δηλαδή G5/6 με περισσότερα slots και G9 που θα είναι το flagship. Στο τελευταίο θα ήταν καλή ιδέα να μπορείς να έχεις ταυτόχρονα περισσότερα από 5-6 slots, ή, εναλλακτικά, δύο αλυσίδες με εφφέ/amps (στα πρότυπα του POD HD, Fractal, κλπ). Expression pedals βέβαια, ενώ απαραίτητο είναι ένα global noise gate (για τους metalheads κυρίως που το ζητάνε), ένα global eq, τέτοια πράγματα. Και, επίσης καλή ιδέα θα ήταν να βάλουν έναν ακόμα "μικρό" επεξεργαστή που θα ασχολείται ΜΟΝΟ με το drum machine, τα loops και κάποια τέτοια μικροπράγματα. Το flagship μοντέλο η Zoom (=Samson = κολοσσός, να μην ξεχνιόμαστε) έχει πιστεύω τη δυνατότητα να το κυκλοφορήσει κάτω από 500€ στην αγορά. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο παικταρά μου! Και είσαι ήρωας που κατάφερες να βγάλεις όλο το κομμάτι κρεμμασμένος ανάποδα από το ταβάνι, αυτό δεν το είχα ξαναδεί! :P ;D ;Dεπειδη εχω τελειοποιηθει στο παιξιμο...τωρα κοιταζω σε καινοτομιες....παλαια εδειχνα ζιζακια και τα μπρατσα μου ...αλλα δεν ειχε γκελ το θεμα......τωρα κανω ζογλερικα και κρεμομαι τανασκελα......γενικα πιστευω εχω παει το οργανο δεκα χρονια μπροστα .Ετσι και αλλιως γκομενα δεν προκειται να βγαλω γιατι εχω το doperman σπιτι που καραδοκει.......αλλα και κανονικο που με βλεπατε μηπως μου ζητησατε το τηλεφωνο ποτε? ;D p.s προσπαθω να το γυρισω εδω και κανα 2ωρο αλλα μετα το θανατο του steve ο υπολογιστης δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundmagic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ ..σορρυ που επεμβαινω ...αλλα τι να τα κανεις τα πολλα εφφε μαζι? κιθαρα παιζουμε( αν παιζουμε βεβαια γαιτι εγω εχω παθει ενα black out).......καλα simulators να εχει στους ενισχυτες....ενα καλο chorus,ενα delay......και εισαι κομπλε ..γνωμη μου παντα ετσι......το θεμα ειναι να μπισταει το μαραφετι και να ξερεις να το πειραζεις.Ουτε καν πολλους ενισχυτες δεν θες να εχει...5 καλους και τελος.Εγω δοκιμασα τον mesa,marshall,fender,two rock και τελος καταλαβα τι παιζει. ;) Να, ένα το τρώει ο ενισχυτής μετά τι να πρωτοβάλεις EQ, κομπρέσορα, gate, λίγο reverb, tubescreamer, booster, ούτε για τα τελείως βασικά δε φτάνει. Ενω στο G2 ήταν κάθε κατηγορία χωριστά. Αμα το θες για να μην κουβαλάς τρία πεταλάκια είναι τέλειο αλλά σαν ολοκληρωμένη εφεδιέρα για να γράφεις στο pc είναι λίγο, κατάλαβες? Εξάλλου ο πολύς κόσμος δεν το θέλει έτσι? Ενώ ένα μεγάλο θα είναι καλύτερο και για το σπίτι και για λάιβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundmagic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Στο τελευταίο θα ήταν καλή ιδέα να μπορείς να έχεις ταυτόχρονα περισσότερα από 5-6 slots, ή, εναλλακτικά, δύο αλυσίδες με εφφέ/amps (στα πρότυπα του POD HD, Fractal, κλπ). Expression pedals βέβαια, ενώ απαραίτητο είναι ένα global noise gate (για τους metalheads κυρίως που το ζητάνε), ένα global eq, τέτοια πράγματα. Να όλα αυτά το G2 τα είχε! Για αυτό μου χτυπάει κάπως το 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση