Προς το περιεχόμενο

Zoom zoom! (G3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε ούτε η γυναίκα σου τα πιστεύει αυτά, μην επαναλαμβάνεσαι.

Είναι επειδή είναι κοπέλλα καλή και σ΄αγαπάει.

Πάντως καλά κάνετε και παίρνετε (και πρόσεξε τι της λέω εγώ πια)

Στο ebay επί δραχμής, αυτά θα διατηρούν την αξία τους σε ευρώ.

Καλό;  ;)

A γεια σου!!!! Τωρα βρηκα το εσωτερικο αλλοθι που εψαχνα!!! Δεν ειναι GAS αλλα επενδυσεις!!!!

παω να βρω την καρταααααααααααααααααααααααααα

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλή η πλακίτσα αλλά κάτι σοβαρό τώρα: σίγουρα το G3 μπορεί να το αγοράσει κάποιος από απλό GAS, και "έτσι για να βρίσκεται", μιας και η τιμή του είναι ανάλογη ενός και μόνο "καλού" πεταλιού. Από την άλλη, ως value for money και για μια σειρά από χρήσεις, προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν φοράνε χρωματιστά γυαλιά.  ;)

Και επειδή τέτοιες εποχές δεν είναι για να πετάμε τα λεφτά μας, να πω ότι προσωπικά έκανα δραστικές αλλαγές στα μελλοντικά μου σχέδια μετά την απόκτησή του. Πράγμα που ίσχυσε και για ένα VST Plugin για το οποίο περισσότερα σε άλλο thread.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ένα εκπληκτικό βιντεάκι που περιγράφει ένα patch για το G3:

Παρεμπιπτόντως υπάρχει και το patch για download, είναι σε μια γνωστή σε κάποιους διεύθυνση:

http://guitarpatches.haax.se/

και συγκεκριμένα εδώ:

http://www.haax.se/filesite/index.php?unit=g3

• 4 εβδομάδες αργότερα...

τελικα μαλλον πρεπει να ασχοληθω με demos απο διαφορα gear......ξερω να διαλεγω τα καλα........... ;D

αυτο ειναι για τον marilion και να μου πει εαν εχει φτιαξει τετοιο ηχο με το μαραφετι.........εαν ναι......να μου το δωσει........ :P

o τυπος εχει και το axe -fx......

RUN FOREST....RUN!!!!

Aντωνη χαλαρα βγαινει αυτος ο ηχος!!!!!! ;) Ο two rock ειναι κ ο αγαπημενος του Genius Loci!

Δεν ξερω ομως αν προσεξες , εχει λιγο gain κ απορω πως σου αρεσει εκτος αν επιτελους καταλαβες πως ...το πολυ gain σκοτωνει την μουσικη!!! :D Τα υπολοιπα βγαινουν με τα δαχτυλα που εσυ τα εχεις!

Αντε καλοριζικο..... :)

Lets ...Rock!

Aντωνη χαλαρα βγαινει αυτος ο ηχος!!!!!! ;) Ο two rock ειναι κ ο αγαπημενος του Genius Loci!

Δεν ξερω ομως αν προσεξες , εχει λιγο gain κ απορω πως σου αρεσει εκτος αν επιτελους καταλαβες πως ...το πολυ gain σκοτωνει την μουσικη!!! :D Τα υπολοιπα βγαινουν με τα δαχτυλα που εσυ τα εχεις!

δεν σκοτωνει τιποτα......μια χαρα ειναι το gain.......εγω θα του εβαζα και αλλο παντως για τα γουστα μου ;D. Δεν το εβαλα απο θεμα gain αλλα απο θεμα χροιας που ητανε εξαιρετικο τουλαχιστον στα δικα μου αυτια........ειναι το καλυτερο βιντεο που εχω δει για το μηχανημα αυτο τα αλλα δεν μου λενε κατι (χωρις να σημαινει κατι αρνητικο αυτο).

Αντε καλοριζικο..... :)

p.s Να περασω το ΣΑΒΒΑΤΟ? ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Λοιπόν παίδες μου αρέσει το θεματάκι. Είχα για κάτι χρόνια ένα G2 και ενώ στην αρχή είχα απογοητευτεί όταν το έψαξα πραγματικά έβγαζε ήχάρες. Ξέρει κανείς που τα έχει και τα δύο να μου πεί αν ακούγεται ακόμα καλύτερα το G3; Γιατί είμαι πάλι στο ψάξιμο και γουστάρω αλλά με χαλάει που το 3 έχει μόνο 3 εφέ μαζί. το 2 είχε καμιά δεκαριά, πόσα ήτανε. Με τρία κουμπιά κάθε εφέ δηλαδή όπως το G3 αλλά όλα τα εφέ ταυτόχρονα. Οπότε αν η ποιότητα ήχου είναι ίδια μπορεί να πάρω κανένα G2 με το πετάλι. Αν το G3 είναι σε άλλο επίπεδο το κοιτάμε, τι λέτε?

Ο two rock ειναι κ ο αγαπημενος του Genius Loci!

Yeap!  ;D

Πολύ εύκολα βγαίνει τέτοιος ήχος και πολύ καλύτερος... και από άλλους ενισχυτές του G3 βέβαια.

Αν το G3 είναι σε άλλο επίπεδο το κοιτάμε, τι λέτε?

Το G3 δεν είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι σε άλλο ηλιακό σύστημα.

Σε κάλυψα;  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου