Gregorio Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Παιδια θελω να ρωτησω κατι!!! Αυτη η επεκταση χρησιμοποιητε στο LE για την δημιουργια samplers και μονο η και για την αναπαραγωγη τους?Δηλαδη αν δεν εχεις αυτη την καρτα στο LE,δεν μπορεις να παιξεις ηχους sampler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Παιδια θελω να ρωτησω κατι!!! Αυτη η επεκταση χρησιμοποιητε στο LE για την δημιουργια samplers και μονο η και για την αναπαραγωγη τους?Δηλαδη αν δεν εχεις αυτη την καρτα στο LE,δεν μπορεις να παιξεις ηχους sampler? όχι μέσω του οργάνου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gregorio Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Οποτε,αν δεν σκασεις αλλα ποσα χρηματα εχει η καρτα,δεν παιζει το Le ,sampler,ουτε με σφαιρες????Γιατι ενας φιλος μου δινει ενα LE και το δινει κανενα 500 και σκεφτηκα να το παρω,αλλα αφου εστω και ετσι δεν παιζει sampler,δεν αξιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 αν ειναι το 76αρι...είναι καλή τιμή για αυτά που ήδη κάνει.Ειδάλλως οτιδήποτε δείγμα περαιτερω, μέσω midi. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gregorio Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Οχι,το μικρο ειναι... Λες να μην το παρω ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 να μειώσει την τιμή στα 400. Και πάρτο. Αρκεί να σου αρέσει. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gregorio Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει samples,χωρις την επεκταση και αυτο με χαλαει!!! Αλλιως στην τιμη,τα βρισκαμε ευκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musicman1973 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Το διέγραψα και ζητώ ξανά συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Φίλε μου δες την αγγελία μου μήπως και σε ενδιαφέρει. http://smart.noiz.gr/details.php?id=25187 Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται αυτό που κάνω (εάν όχι ζητώ συγνώμη). Να διαγράψεις την παραπάνω απάντηση και η συγγνώμη δεκτή.Δεν είσαι ο μόνος που έχεις για πώληση το όργανο του Θέματος.Θα μπορούσες να στείλεις προσωπικό μήνυμα. Δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους απαντήσεις. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gregorio Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Χαχα...Ευχαριστω φιλε,για την αγγελια,αλλα δεν με ενδιαφερει γενικα να παρω καποιο Triton Le...Απλα οπως ανεφερα επειδη χρειαζομαι ενα οργανο αυτη την στιγμη,μιας και το δικο μου δεν ανταποκρινετε στις προσδοκιες μου,για αυτο σκεφτηκα να παρω το Le του φιλου μου!Αλλα δεν αξιζει...Και 400 ευρω να το παρω θελει αλλα 200 σιγουρα για την επεκταση..Βρισκεις κατι καλυτερο πιστευω με αυτα τα λεφτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση