manosx Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Έτσι όπως τα λες, στο μυαλό μου έρχεται το Nord Wave
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Έτσι όπως τα λες, στο μυαλό μου έρχεται το Nord Wave Υστερεί, αν και είναι μέσα σε άλλα σχέδια μου. Θα με βρεις στις αγγελίες ;D www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Πάντως ηχητικά το solaris έρχεται πολύ κοντά στις σκέψεις μου από όσα είδα και άκουσα το τελευταίο 3ημερο. Το Andromeda το φοβάμαι,δεν είναι λίγα τα φόρα που αναφέρουν bugs.Και η υποστήριξη μηδαμινή έως γελοία μπορώ να πω. [move]Ελάτε βρε πληκτράδες να μιλήσουμε..... ::)...ακόμα διακοπεύετε;[/move] www.sonicspace.gr
alexg Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Για το Roland FantomG-6 (5 οκτάβες) τί θα λεγες;...έχει πολύ κσλους ηλεκτρονικούς και φυσικούς ηχους οργάνων (...ΟΚ, δεν ειναι και Vienna Symphonic Library στα φυσικά οργανα αλλα για hardware synth εχει πολύ καλη ποιότητα)
nektarios Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Άντε να μιλήσουμε παρόλο που δεν ανήκω στους πληκτράδες... :P Για τι είδους live το θέλεις, και σε αυτά τα live τι είδους μουσική θα προσφέρεις στο κοινό;
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Τώρα αγαπητέ μάλλον θα σε μπερδέψω.Παίζω ροκ από 70ς και έπειτα. Λατρεύω και παίζω φανκ,σόουλ και μπλούζ.Γράφω όμως και electronica.Κυρίως bass Intelligent θέματα, και μιξάρω και samples (βλέπε Future Sound Of London). Βγάζεις άκρη; Εγώ δεν βγάζω. Πρώτο μου μέλλημα είναι το studio όπου θα γράφω.Αλλά μιας και παίζω ήδη σε μια κλασική ροκ μπαντα 70ς και σε μια ποπ ροκ, νομίζω ότι και εκεί θα βρεί την θέση του το όργανο. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Για το Roland FantomG-6 (5 οκτάβες) τί θα λεγες;...έχει πολύ κσλους ηλεκτρονικούς και φυσικούς ηχους οργάνων (...ΟΚ, δεν ειναι και Vienna Symphonic Library στα φυσικά οργανα αλλα για hardware synth εχει πολύ καλη ποιότητα) +1 Αν θες και το κάνεις κέφι να φορτώσεις δείγματα, φορτώνει.
nektarios Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Τώρα αγαπητέ μάλλον θα σε μπερδέψω.Παίζω ροκ από 70ς και έπειτα. Λατρεύω και παίζω φανκ,σόουλ και μπλούζ.Γράφω όμως και electronica.Κυρίως bass Intelligent θέματα, και μιξάρω και samples (βλέπε Future Sound Of London). Ταπεινή μου γνώμη προσανατολίζεσαι σε λάθος μηχανήματα. Επίσης η λογική του στυλ "τα κάνω όλα" (διότι το andromeda και το solaris απέχουν πολύ από αυτή τη λογική) επιβάλλει την αγορά τουλάχιστον 2 μηχανημάτων τα οποία θα αλληλοσυμπληρώνονται, κατεμέ.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Δεν θα είναι το μοναδικό μου όργανο αγαπητέ. Ήδη έχω κάμποσα (Nord, Oberheim, Κοrg). Δεν ψάχνω το κερασάκι.Κερασάκια έχω ήδη και μάλιστα σε πολύ καλά επίπεδα.Την Τούρτα θέλω να έχω και να κλείσω με το θέμα εξοπλισμού για τα επόμενα χρόνια. Μάλλον δεν είμαι καταννοήτός ε; Αλλά μην βάζετε εμένα μόνο στην κουβέντα. Προς Θεού δεν θέλω να είναι προσωπική η συζήτηση. Νομίζω πως και άλλους ενδιαφέρει το παρόν θέμα. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 ...Την Τούρτα θέλω να έχω και να κλείσω με το θέμα εξοπλισμού για τα επόμενα χρόνια. Fantom-G ή X. Γιά μένα είναι από τις καλύτερες επιλογές γιά βασικό όργανο. Και από πλευράς εγγύησης & υποστήριξης. Επίσης ... κατανοητό!!! Άλλη εναλλακτική είναι ένα πολύ καλό master keyboard συνδεδεμένο με τα επιθυμητά racks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση