Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Πέρα από το συναισθηματικό του πράγματος (δηλ. σκέψεις του τύπου "κρίμα, κλείνει το μπακάλικο του κυρ Φώτη μετά από 40 χρόνια"), δεν βλέπω κανένα λόγο να υπάρχει αυτό το κανάλι (τουλάχιστον στην κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό). Συμφωνώ μαζί σου..αλλά πίσω από το κανάλι εκκρεμούν και πληρωμές σε 3ες εταιρίες..που τα ποσά δεν είναι και λίγα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 αντίθετα με την εξαναγκαστική συνδρομή της ΕΤ δεν έχω βρει λύση... Αν δεν με απατάει η μνήμη μου,είχα ακούσει πριν 2-3 χρόνια για κάποιον ιδιώτη από την κεντρική Ελλάδα,ο οποίος κατάφερε μετά από χρόνια στα δικαστήρια (μέχρι και στον Άρειο Πάγο είπαν οτί έφτασε η υπόθεση) να μην πληρώνει στο λογ/μό της ΔΕΗ τα γ@μ$$$$$$κα της ΕΤ...Αν υποθέσουμε οτί όντως ισχύει αυτό,δεν υφίσταται δεδικασμένο? "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Αν δεν με απατάει η μνήμη μου,είχα ακούσει πριν 2-3 χρόνια για κάποιον ιδιώτη από την κεντρική Ελλάδα,ο οποίος κατάφερε μετά από χρόνια στα δικαστήρια (μέχρι και στον Άρειο Πάγο είπαν οτί έφτασε η υπόθεση) να μην πληρώνει στο λογ/μό της ΔΕΗ τα γ@μ$$$$$$κα της ΕΤ...Αν υποθέσουμε οτί όντως ισχύει αυτό,δεν υφίσταται δεδικασμένο? ξέρω για την προσπάθεια, δεν ξέρω για την έκβαση σκοπός πάντως είναι να μη χρειαστεί να κάνει κάποιος τέτοια βήματα για να πάρει το αυτονόητο... και αναφέρομαι απλά στην επίκληση του δεδικασμένου (αποκλείεται να είναι κάτι τόσο απλό όσο φαίνεται, στην Ελλάδα ζούμε), όχι στα μύρια όσα που πέρασε αυτός που το κυνήγησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Δεν αποδίδω εύσημα νοημοσύνης πίσω από αυτά που κάνει η κυβέρνηση - πρόκειται απλώς για ενέργειες λογιστικού πανικού. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parasvag Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι άλλο: και τώρα τι θα έχουμε στο κουμπί 1 του τηλεκοντρόλ;;; ;D ;D Α! και για το ανταποδοτικό τέλος: Έχω διαβάσει οτι γίνεται να πληρώνει κανείς τον λογαριασμό της ΔΕΗ στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων χωρίς να πληρώνει το τέλος ;). Αν ποτέ ξυπνήσει κανείς για να ψάξει όσους το κάναν και άρα (και καλά) χρωστάνε στην ΕΡΤ, βρες το αυγό και κούρευτο! Εγώ δεν έχω τηλεόραση ας πούμε αλλά πως το αποδεικνύω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 εδώ είμαστε μάγκες αυτά τα γ*******κα πληρώνουμε...δημοτικοί φόροι και κουραφέξαλα... http://papaioannou.wordpress.com/2009/12/23/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81/ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι άλλο: και τώρα τι θα έχουμε στο κουμπί 1 του τηλεκοντρόλ;;; ;D ;D Α! και για το ανταποδοτικό τέλος: Έχω διαβάσει οτι γίνεται να πληρώνει κανείς τον λογαριασμό της ΔΕΗ στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων χωρίς να πληρώνει το τέλος ;). Αν ποτέ ξυπνήσει κανείς για να ψάξει όσους το κάναν και άρα (και καλά) χρωστάνε στην ΕΡΤ, βρες το αυγό και κούρευτο! Εγώ δεν έχω τηλεόραση ας πούμε αλλά πως το αποδεικνύω; http://www.google.gr/search?sclient=psy&hl=el&source=hp&q=bourdela&pbx=1&oq=bourdela&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=250992l252271l0l252415l8l7l0l0l0l0l317l1658l2-5.1l6l0&biw=1440&bih=686&cad=cbv#sclient=psy&hl=el&source=hp&q=%CE%B4%CE%B5%CE%B7+%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CF%89%CE%BD+&pbx=1&oq=%CE%B4%CE%B5%CE%B7+%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CF%89%CE%BD+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=61l61l2l1126l1l1l0l0l0l0l168l168l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=2b460d18fdb36b0a&biw=1440&bih=686 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 για να σωσεις αυτα που δεν σωζονται τι περιμενες? Δεν αποδίδω εύσημα νοημοσύνης πίσω από αυτά που κάνει η κυβέρνηση - πρόκειται απλώς για ενέργειες λογιστικού πανικού. εμ,οταν τα ξυνουν επι δυο χρονια και τωρα πρεπει μεσα σε 15 μερες να κανουν ολα αυτα που φοβοντουσαν να κανουν τοσο καιρο...τι περιμενεις? θα πουλησουν και καμμια Ακροπολη (οχι πως πιανει και τιποτα μη τρελλαθουμε) και δεν θα το καταλαβουν..... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 θα πουλησουν και καμμια Ακροπολη (οχι πως πιανει και τιποτα μη τρελλαθουμε) και δεν θα το καταλαβουν..... ::) Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα. Ερείπιο είναι, σε τίποτα δεν χρησιμεύει, ένα κάρο κουράδες ΔΥ τρώνε και πίνουν εκεί μέσα, κάθε δυο και τρεις ή που θα την αποκλείουν οι απέξω ή που δεν θα την δουλεύουν οι από μέσα, ένα σκασμό λεφτά της έχουμε σκάσει και ακόμα γιαπί είναι, δεν τη δίνουμε σε τίποτα Κινέζους τώρα που τα χουν τα λεφτά και τα γουστάρουν κάτι τέτοια; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 σιγα μην κλαψω για την ΕΡΤ1..... ετσι και αλλιως απο αυτα που ακουσα ειπαν οτι απλα δεν προκιτε να ανανεωσουν τις συμβασεις και οτι "ισως" κανουν καποιες απολυσεις σε μονιμους.... με λιγα λογια αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. το θεμα ειναι ποτε θα κοψουν αυτα τα μαμησιατικα που πληρωνουμε στην ΔΕΗ. εαν υπηρχε αξιοπρεπες προγραμα, μη κατευθηνομενη δημοσιογραφια και αξιοκρατια στις προσληψεις προσωπικου θα τους τα εδινα γιατι θα τους εβλεπα κιολας. το τραγικο δεν ειναι οτι κλεινει η ΕΡΤ1 αλλα οτι θα παραμηνει ανοιχτη η ΕΡΤ3 αλλα μαλλον του συμφερει για εχει την φοβερη εκπομπη "Κυριακη στο χωριο" απο την οποια κανουν καλες μπαζες. A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση