wasted Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Σχετικά απλές συνθέσεις μου. (Όχι ότι υπάρχουν και πιο σύνθετες :lol: ) Φτιαγμένες με notation στο Mozart. Ήρεμες και απαλές. Αν σας κάνουν κλικ βασανίστε τες κατά το δοκούν. Έχω και τους στίχοι, αν παρελπίδα και τα λοιπά... http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/wasted_sunsets/TaXroniaPerasan.mid http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/wasted_sunsets/paramithia.mid http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/wasted_sunsets/anatoli.mid Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά; Από πότε έχετε έτοιμο υλικό για "παίδεμα" και το αψηφείτε; :wink: 'Η μήπως δουλεύετε ήδη; Περιμένουμε αποτελέσματα! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terumi Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Υπάρχει κάποιος από εμας που να παίζει κάποιο πνευστό; Υπάρχει κάποιος από εμάς που γουστάρει να φτιάξουμε το δευτερο κομματάκι του wasted; Φιλικά, Terumi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terumi Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Ψαρούλιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Πειραξα τα παραμυθια και στα αφηνω εδω www.savefile.com/files/931735 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες. :D Πολύ όμορφο!! Αν και με τα ηχειάκια του γραφείου, μου άρεσε πάρα πολύ. Θα το ακούσω και με την ησυχία μου σπίτι. Πάντως έχει πολύ γούστο να ακούς και διαφορετικές απόψεις πάνω στην ίδια ιδέα. Να σαι καλά! Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 πως θα κατεβασω το πρωτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Ποιό είναι το πρόβλημα; Δεξί κλικ και αποθήκευση... Thnx για το ενδιαφέρον. ;) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gothfilter Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Μου άρεσε το 'παραμύθια' φίλε το πήρα να το πειράξω και να του αλλάξω τα φώτα ;D Θα σου στείλω το αποτέλεσμα εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pantelis51 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 ERROR File not found :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση