Neurotic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Όπως είδαμε στο θέμα για τα μπουτίκ πετάλια, τα Joyo έχουν χρησιμοποιηθεί ως βάση για... εχμμμ... κατασκευή πολύ ακριβών πεταλιών (sic!). Grin Χεχεχε έτσι ακριβώς... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Εμένα πάντως και τα πετάλια της Artec για τα οποία άνοιξε σήμερα θέμα ο Odis, με έψησαν αρκετά...Πάνω κάτω ίδια τιμή με τα Benton(μερικά ευρώ παραπάνω)!Ειδικά το fuzz με την πρώτη ευκαιρία λεω να το τσιμπήσω! Τώρα για τα benton(ή joyo) δεν έχω κάποια άποψη!Αλλά σε αυτή την τιμή εγώ ένα θα το χτύπαγα έτσι από περιέργεια! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 το παρατηρησα οτι ειναι ΙΔΙΟ - μεχρι και τον σκυλο εχει επανω - και τον ΙΔΙΟ σκυλο - χαθηκε ο κοσμος να βαλει ενα λαμπραντορ ?? anyway..........τα προτεινετε δλδ ?? να προχωρησω σε αγορα ??παραξενο μου κανει - και γιατι τα joyo δεν πωλουνται πιο ακριβα ?? Όπως βλέπεις έχει... κανονικό σκύλο πάνω, όχι απ'αυτούς που χρησιμοποιούνται πλέον για ντεκόρ σαλονιού. :P :P :P Εγώ ΑΝ ήμουν πεταλάκιας και ήθελα μερικά τζάμπα αλλά, απ'όλα όσα έχω ακούσει, πολύ καλά ηχητικά ("αντίγραφα" γνωστών κυκλωμάτων γαρ), θα αγόραζα καμμιά 10αριά Joyo/Harley Benton έτσι για να βρίσκονται. Σου αρκεί ως απάντηση? Συγκεκριμένα, Ultimate Drive, Vintage OD, Phaser, Tremolo, Flanger, Octave θα έβρισκαν οπωσδήποτε θέση στην πεταλιέρα μου. Και μετά μπορεί να έμπαινα και στο τριπάκι να τα μοντάρω ελαφρώς, μιας και βγαίνουν στη μισή τιμή απ'ότι αν ξεκίναγα με ένα κιτ (εννοώ, με βαψίματα κλπ). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Εγώ ΑΝ ήμουν πεταλάκιας και ήθελα μερικά τζάμπα αλλά, απ'όλα όσα έχω ακούσει, πολύ καλά ηχητικά ("αντίγραφα" γνωστών κυκλωμάτων γαρ), θα αγόραζα καμμιά 10αριά Joyo/Harley Benton έτσι για να βρίσκονται. Σου αρκεί ως απάντηση? φυσικα ;D ;D η αληθεια ειναι οτι εχω χαλασει ΠΟΛΛΑ φραγκα για τα πεταλακια μου - μερικα απο αυτα τα αξιζαν τα ευρω τους και με το παραπανω αλλα μερικα αλλα δυστυχως ΟΧΙ no niente nein - με την καμια..........και ειναι ΠΟΛΥ ευκολο να την πατησεις μετα πεταλακια γιατι δεν εχεις την δυνατοτητα να φερνεις παντου τον ενισχυτη σου που τον ξερεις και εχεις βρει τον ηχο σου και να τα δοκιμασεις επανω του - ετσι το ηχητικο αποτελεσμα προσπαθεις να ειναι στο περιπου το ιδιο με αυτο που ξερεις και στο τελος την πατας..........εγω τουλαχιστον........τωρα ας πουμε μου χαλασε το ibanez ts 808 και το δινουν κοντα 150 ευρω στο bay - γιατι να τα σκασω αμα μπορω να βρω κατι παραπλησιο στον ηχο που να μην ξωκοιλει πολυ ?? ετσι την εψαξα για φτηνα πεταλια - και μου φενεται οτι μερικα απο την πεταλιερα μου θα αρχισουν να περνουν ΔΡΟΜΟ σιγα σιγα ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Και μετά μπορεί να έμπαινα και στο τριπάκι να τα μοντάρω ελαφρώς, μιας και βγαίνουν στη μισή τιμή απ'ότι αν ξεκίναγα με ένα κιτ (εννοώ, με βαψίματα κλπ). Είναι όντως πολύ καλή φάση ΑΝ δεν έχουν τίποτα SMD μέσα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 ΑΝ δεν έχουν τίποτα SMD μέσα. μιλας με γριφους γεροντα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Είναι όντως πολύ καλή φάση ΑΝ δεν έχουν τίποτα SMD μέσα. Μην μπερδεύεσαι με περιπτώσεις Behringer. Δες στο άλλο θέμα, που έχει φωτό της πλακέτας του Ultimate Drive. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 μιλας με γριφους γεροντα Έχεις δίκιο, sorry. Let me demonstrate then Αυτό είναι ένα SMD κύκλωμα Παρατηρείς τις επαφές των εξαιρετικά μικρών components; Οι κολλήσεις έχουν γίνει από μηχάνημα. Για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να έχεις εκτός απ' τον κατάλληλο εξοπλισμό (ένα απλό κολλητήρι δεν κάνει), και ένα χέρι πιο σταθερό από νευροχειρούργο. Κοινώς, τέτοια κυκλώματα για μόντες δεν προτείνονται. Συχνά κάποια φθηνά πετάλια (όπως π.χ. το Digitech Bad Monkey) είναι SMD γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη κατασκευή βγαίνει φθηνότερα. Μην μπερδεύεσαι με περιπτώσεις Behringer. Δες στο άλλο θέμα, που έχει φωτό της πλακέτας του Ultimate Drive. ;) ΟΚ. Κυρίως το αναφέρω για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κάθε φθηνό πεταλάκι είναι και ιδανική πλατφόρμα και αλλαγές. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 καλη φαση - δεν ασχολουμε και πολυ με μοντες αλλα καλο ειναι να ξερεις καποια πραγματα...........υπαρχει περιπτωση να ξερεις αν σε καποιο πεταλι ειναι ετσι η πλακετα ή οχι πριν το ανοιξεις ?? απο καποιο ενδηκτικο πανω στο πεταλι ή στο manual ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 υπαρχει περιπτωση να ξερεις αν σε καποιο πεταλι ειναι ετσι η πλακετα ή οχι πριν το ανοιξεις ?? απο καποιο ενδηκτικο πανω στο πεταλι ή στο manual ?? Google is your friend. ;) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση