Satanas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 επανέρχομαι στο θέμα με αφορμή την δοκιμή που έκανα σήμερα με το Vintage Overdive & το Hot Plexi στη σειρά...Ομολογώ εντυπωσιάστηκα :o...Θα ανεβάσω video αύριο να τα ακούσετε χωριστά και μαζί....Ούτε θόρυβος και τρελό(ποιοτικότατο) gain για ΟΛΑ τα γούστα...Αγοράστε άφοβα και αφήστε τους boutiqades να χώνουν γιούργια για τον απόλυτο ήχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Δίνεις λόγο ότι θα ανεβάσεις ή τσάμπα θα κάνουμε χαρά; ;D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Δίνεις λόγο ότι θα ανεβάσεις ή τσάμπα θα κάνουμε χαρά; ;D ;D Αύριο 100% μεσημεράκι.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Όπως σας το υποσχέθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Πσσσσσσσσσσ!! Κύριος!!! Πολύ ωραία ακούγονται, ειδικά το plexi oυ ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου! Πώς σου φαίνεται το Vintage Overdrive σε σχέση με άλλα tubescreamers? Ευχαριστούμε πολύ! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Να'σαι καλά Satanas :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Πσσσσσσσσσσ!! Κύριος!!! Πολύ ωραία ακούγονται, ειδικά το plexi oυ ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου! Πώς σου φαίνεται το Vintage Overdrive σε σχέση με άλλα tubescreamers? Ευχαριστούμε πολύ! Aν εξαιρέσω το λίγο παραάξενο EQ του που αρχίζει να αρπάζει πολύ απ τα 3/4 του και μετά είναι κατα 99% ίδιο με αντίστοιχα με πολλά μηδενικά παραπάνω στην τιμή. Σκοπός μου ήταν να δείξω τι ΗΧΟ παίρνεις με φτηνό gear... Πλεον δεν χρειάζονται μύρια, λίγο ψάξιμο, λίγο combination κι ΕΤΟΙΜΟΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Με τι κιθαρα-μαγνήτες παίζεις satanas? MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Με τι κιθαρα-μαγνήτες παίζεις satanas? Ibanez RG 350 MZ με Dimarzio DP 100 bridge ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cartman14 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Για το γεγονός ότι τα Joyo ακούγονται καλά δεν είχα αμφιβολία. Έχω το US Dream και το Sweet Baby και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το Hot Plexi όπου και αν το είχα ακούσει μου έδινε την εντύπωση ότι έχει πολύ λίγα μεσαία, πράγμα καλό για ωραίο rhythm παίξιμο αλλά όχι για σόλο. Μου ακουγόταν πολύ hollow. Πολύ καλά λοιπόν έκανες και το συνδύασες με ένα TS πετάλι που boostάρει κατά κύριο λόγο μεσαία. Άλλωστε είναι κλασική συνταγή, Marshall με Tubescreamer! Ευχαριστώ πολύ, τώρα μπορώ να το αγοράσω άφοβα! Παρεπιπτόντως, με τι ενισχυτή έκανες το demo; (άσχετο αλλά τι καμπίνα είναι αυτή που φαίνεται πίσω, nux??? νόμιζα ότι φτιάχνει μόνο πεταλάκια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση