Προς το περιεχόμενο

joyo πεταλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως να ξέρετε...τα delay της joyo είναι όλα αναλογικά πλην του d-seed αν δν κάνω λάθος.Ακόμα και το digital delay που έχουν είναι αναλογικό στην ουσία...χωρίς ψηφίο δηλαδή  :P Νομίζω και ας με διορθώσει φυσικά όποιος γνωρίζει καλύτερα,ότι από ''λάθος γράφει το πετάλι digital delay επάνω.Από δοκιμές που έχουν γίνει αποδειχθηκε ότι η επαναλήψεις που κάνει δεν είναι ψηφιακές,δεν είναι αυτούσιες και καμπάνα δηλαδή αλλά χάνουν λίγο ''ήχο'' σε κάθε επανάληψη..κλασικό χαρακτηριστικό των αναλογικών..και επίσης δεν έχει βρεθεί κάποιος ψηφιακός επεξεργαστής στην πλακέτα.

Αλλά και πάλι καλύτερα ψηφίο με 40 ευρώ παρά ''μπουτίκ'' αναλογικό με 200 ευρώ(minimum) :P

Νομίζω πως είναι ψηφιακό και απλώς έχει ένα χαμηλοπερατό φίλτρο στη λούπα των επαναλήψεων που χρωματίζει κάθε φορά και παραπάνω (κόβει πρίμα) τις επαναλήψεις προσθετικά - δεν νομίζω να έχει BBD τσιπάκι μέσα

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

"The PT2399 has a lot of unique features.  It’s a digital delay that mimics analog delays quite well, giving a warm bassy filter to the overall delay repeats.  "

άρα το φίλτρο είναι ενσωματωμένο στο ψηφιακό του τσιπάκι, λάθος δικό μου (facepalm)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Βασικά μπορεί απλά να συμπεριφέρεται ως αναλογικό με την άποψη ότι δεν κρατάει τις επαναλήψεις αυτούσιες,αλλά κόβει κάθε φορά και λίγο..το λεγόμενο disintergrate of repeats

Βασικά μπορεί απλά να συμπεριφέρεται ως αναλογικό με την άποψη ότι δεν κρατάει τις επαναλήψεις αυτούσιες,αλλά κόβει κάθε φορά και λίγο..το λεγόμενο disintergrate of repeats

Ναι το ίδιο λέμε ;D

Νομίζω πως είναι ψηφιακό και απλώς έχει ένα χαμηλοπερατό φίλτρο στη λούπα των επαναλήψεων που χρωματίζει κάθε φορά και παραπάνω (κόβει πρίμα) τις επαναλήψεις προσθετικά - δεν νομίζω να έχει BBD τσιπάκι μέσα

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Eίχα Joyo μπόλικα και ΟΛΑ είναι Value for money...το τελευταίο που έχω κρατήσει στο pedalboard μου από drive είναι το Hot Plexi το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους παίζουν από Blues μέχρι Maiden...Και τσάμπα.

Συμφωνώ...το μόνο ''κακό'' είναι ότι από την τόση ποικιλία έχω χαωθεί πλέον...δε ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω για ρυθμικά,σόλο για boost κτλπ..δοκιμάζω όσα μπορώ και μ αρέσουν όλα :P Κ αυτό συμβαίνει με όλα τα πετάλια...

Eίχα Joyo μπόλικα και ΟΛΑ είναι Value for money...το τελευταίο που έχω κρατήσει στο pedalboard μου από drive είναι το Hot Plexi το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους παίζουν από Blues μέχρι Maiden...Και τσάμπα.

Σε σχέση με το ultimate drive πώς είναι; επειδή σε κάτι συγκριτικά video φαίνεται πολύ υποδεέστερο και  γιαυτό θα με βοηθούσε η γνώμη σου ή καποιου που το έχει παίξει γιατί και τα βιντεο παραπλανούν πολλές φορές.

Σε σχέση με το ultimate drive πώς είναι; επειδή σε κάτι συγκριτικά video φαίνεται πολύ υποδεέστερο και  γιαυτό θα με βοηθούσε η γνώμη σου ή καποιου που το έχει παίξει γιατί και τα βιντεο παραπλανούν πολλές φορές.

Είχα και το ultimate drive...πιο λίγο gain ομως...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κι εκείνο αλλά παίζεις Rock...Mέχρι εκεί όμως...και πιο μπασάτο σαν ήχος(αν το περιγράφω σωστά).

thanks! Το hot plexi λοιπόν είναι πιο all around όπως είπες και το ultimate drive λιγότερο gain και πιο μπασάτο άρα πολύ ικανοποιητικό για lead όπως φαντάζομαι. Από κει και πέρα δοκιμή (για μαθητή μου ρωτάω)

thanks! Το hot plexi λοιπόν είναι πιο all around όπως είπες και το ultimate drive λιγότερο gain και πιο μπασάτο άρα πολύ ικανοποιητικό για lead όπως φαντάζομαι. Από κει και πέρα δοκιμή (για μαθητή μου ρωτάω)

τοσο γεματο ηχο δεν εχω ξανα ακουσει.σιγουρα για lead

papa don't take no mess!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου