Insectius Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα καλα???Αυτο το A B ουσιαστικα αποθηκευεις και presets??και δουλευει το tap tempo οταν τα πατας μαζι? Ναι .Χαζό μου φαίνεται αυτό από την εμπειρία μου με το g2 σπάνια κατάφερνα να πατήσω και τα δύο switch μαζί. True bypass δεν είναι λογικά ,πάντως αν έχει analog dry signal path με 6 sec delay είναι πολύ ενδιαφέρον . Εδώ έχει ένα βίντεο στα αγγλικά http://www.joyoaudio.com/en/product/show_189.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 παντως εγω παιδες πηρα απο συμφορουμιτη το octave fuzz 35ευρω και ειναι αξιοπρεπεστατο, στιβαρη κατασκευη, δεν κανει θορυβο εχει tone και ενα switch για τα μεσαια που το κανει πιο muffοειδες η πιο ericjohnsonειδες [ δεν ξερω πως αλλιως να το πω ] και εχει και μια οκταβα ψηλοτερη που βγαζει αρκετους ''περιεργους'' ηχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 το εχει κανεις αλλος εδω μεσα το octave fuzz της joyo ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 εχει και ζωγραφια που παραπεμπει σε... slayer..!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εχω να πω:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Γιατι ειδικα με τα delay ολες οι εταιριες το ειχαν γ*** το θεμα.Για μονο delay "ποιοτικο" 200 και 300 ευρω??? η και παραπανω????Τι λετε ρε?Ασε τωρα να πεσουν λιγο μπας και νιωσουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστημενος με το joyo delay δηλαδη..τι ειναι ? αναλογικο ? ψηφιακο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω μαλλον ψηφιακο.Κ παλι δεν νομιζω οτι εχει τοση σημασια..60 ευρω με 2 presets 4 modes tap tempo????ΖΩΑΡΑ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 True bypass δεν είναι λογικά Kαι όμως, το true bypass είναι και πολύ ευκολότερο, και πολύ φτηνότερο να μπει σε ένα πετάλι από έναν καλό buffer και ένα silent switching κυκλωματάκι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι όμως, το true bypass είναι και πολύ ευκολότερο, και πολύ φτηνότερο να μπει σε ένα πετάλι από έναν καλό buffer και ένα silent switching κυκλωματάκι. δεν θα δούλευε το ταπ τέμπο όμως στο ίδιο switch για αυτό το είπα ... σπρώχνω τώρα πράμα στις αγγελίες να το αγοράσω αλλά δεν φεύγει τίποτα :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω μαλλον ψηφιακο.Κ παλι δεν νομιζω οτι εχει τοση σημασια..60 ευρω με 2 presets 4 modes tap tempo????ΖΩΑΡΑ 8) Σε ποιο Delay αναφερόμαστε ακριβώς? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση