Satanas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 ολα αυτα καλα αλλα ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ? ΠΟΥ-α-ΘΗΝΑ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Το..ξεθαβω γιατι εδω και κανα μηνα εχω στην κατοχη μου το Vintage OD,το Crunch Dist & το Ultimate Drive. Για τα 90 ευρω που κοστισαν (ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΑΖΙ... ;D) είναι απλα απιστευτα! Το Vintage OD ειναι ενα....tube screamer (χωρις το "φαγωμα" στα μπασα και με λιγα περισσοτερα υψηλομεσαια),το Crunch Dist ειναι απλα ενα...RAT (δεν εχουν το θεο τους οι Κινεζοι... ;D) και μου αρεσει...περισσοτερο απο τα RAT που ειχα.. ;D..ενω το Ultimate Drive...τα κανει ολα και συμφερει (προσωπικα το χρησιμοποιω σαν lead pedal) Κατασκευαστικα φαινονται μια χαρα,τα ανοιξα και δεν βλεπω κατι το...μεμπτον... οι on/off διακοπτες τους αν και δεν ειναι και το..απαυγασμα των TBP switches φαινονται γεροι και δουλευουν μια χαρα (σε αντιθεση με το ολοκαινουργιο Eventide delay των 450 ευρω ενος φιλου που τα εφτυσαν μεσα σε 3 μερες... ;D),ενω οι κολλησεις ειναι προσεγμενες. Τωρα για τα ΥΛΙΚΑ τους...τι να πω δεν ξερω.. κινεζικα ειναι σιγουρα... ;D...αλλα σαμπως και στα..μπουτικ πεταλια δεν ειναι κινεζικα? ;D Τωρα μη με ρωτατε αν ειναι χειροτερα απο τα κορυφαια αντιστοιχα πεταλια στην αγορα...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ... ;)...το ζητημα βεβαια ειναι αν ειναι 300%-500% χειροτερα (οσο ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ειναι απο αυτα δηλαδη..)..εδω θα απαντησω οτι ΟΧΙ δεν ειναι... ειναι γυρω στο..5% "χειροτερα" κατι που τα κανει τεραστιο deal... Το μονο "περιεργο" τους ειναι η ΚΤΗΝΩΔΗΣ εξοδος τους,στο TS μονο εχω unity gain στην μεση του volume ενω στα αλλα δυο το εχω στις 9 η ωρα...λιγο παλαβο ειναι και ισως οφειλεται στα φτηνα pots...αλλα wgaff... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Το..ξεθαβω γιατι εδω και κανα μηνα εχω στην κατοχη μου το Vintage OD,το Crunch Dist & το Ultimate Drive. Για τα 90 ευρω που κοστισαν (ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΑΖΙ... ;D) είναι απλα απιστευτα! Το Vintage OD ειναι ενα....tube screamer (χωρις το "φαγωμα" στα μπασα και με λιγα περισσοτερα υψηλομεσαια),το Crunch Dist ειναι απλα ενα...RAT (δεν εχουν το θεο τους οι Κινεζοι... ;D) και μου αρεσει...περισσοτερο απο τα RAT που ειχα.. ;D..ενω το Ultimate Drive...τα κανει ολα και συμφερει (προσωπικα το χρησιμοποιω σαν lead pedal) Κατασκευαστικα φαινονται μια χαρα,τα ανοιξα και δεν βλεπω κατι το...μεμπτον... οι on/off διακοπτες τους αν και δεν ειναι και το..απαυγασμα των TBP switches φαινονται γεροι και δουλευουν μια χαρα (σε αντιθεση με το ολοκαινουργιο Eventide delay των 450 ευρω ενος φιλου που τα εφτυσαν μεσα σε 3 μερες... ;D),ενω οι κολλησεις ειναι προσεγμενες. Τωρα για τα ΥΛΙΚΑ τους...τι να πω δεν ξερω.. κινεζικα ειναι σιγουρα... ;D...αλλα σαμπως και στα..μπουτικ πεταλια δεν ειναι κινεζικα? ;D Τωρα μη με ρωτατε αν ειναι χειροτερα απο τα κορυφαια αντιστοιχα πεταλια στην αγορα...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ... ;)...το ζητημα βεβαια ειναι αν ειναι 300%-500% χειροτερα (οσο ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ειναι απο αυτα δηλαδη..)..εδω θα απαντησω οτι ΟΧΙ δεν ειναι... ειναι γυρω στο..5% "χειροτερα" κατι που τα κανει τεραστιο deal... Το μονο "περιεργο" τους ειναι η ΚΤΗΝΩΔΗΣ εξοδος τους,στο TS μονο εχω unity gain στην μεση του volume ενω στα αλλα δυο το εχω στις 9 η ωρα...λιγο παλαβο ειναι και ισως οφειλεται στα φτηνα pots...αλλα wgaff... ;D Πάει η Tonelab? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Πάει η Tonelab? ;D Joyo, joyo,προδότες, joyo. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 το Crunch Dist ειναι απλα ενα...RAT (δεν εχουν το θεο τους οι Κινεζοι... ;D) Mi Audio Crunch Box clone - μιας αρχικής έκδοσής του. Eξ ου και το όνομα Crunch, κλείνοντας το σχιστό ματάκι τους. Τωρα μη με ρωτατε αν ειναι χειροτερα απο τα κορυφαια αντιστοιχα πεταλια στην αγορα...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ... ;)...το ζητημα βεβαια ειναι αν ειναι 300%-500% χειροτερα (οσο ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ειναι απο αυτα δηλαδη..)..εδω θα απαντησω οτι ΟΧΙ δεν ειναι... ειναι γυρω στο..5% "χειροτερα" κατι που τα κανει τεραστιο deal... Κάποια στιγμή πιθανόν να παραδώσει το πνεύμα το footswitch, και ενίοτε τα controls δεν αποκρίνονται πολύ καλά (προσωπικά μάλλον δεν θα το έπαιρνα σε λάιβ το Ultimate Drive μου), αλλά ηχητικά είναι πράγματι πολύ καλά, και συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Ωραιος ο SF 1 ερωτηση.Απο που τα προμηθευτικες ? (εκτως απο ebay) 2η ερωτηση. Ισχυει οτι οταν τα εχεις ενεργοποιημενα σε σειρα και απενεργοποιησεις το 1 ακουγονται μπιστολιες ? Γιατι εγω εχω δοκιμασει κανα 2 αλλα δυστηχως μονα τους μπροστα σε εναν ενισχυτη think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Πάει η Tonelab? ΟΧΙ ρε συ..δεν τρελλαθηκα... ;D..απλα ενας φιλος μου ΧΑΡΗΣΕ ενα πολυ καλο τρεμολο και ενα πολυ καλο leslie pedal & ειπα να τα συμπληρωσω με κανα ντιστορσιο και κανα delay & να παιζω τον πεταλακια στα live... ;D (ετσι κι αλλοιως οσο...γερναω τοσο ΛΙΓΟΤΕΡΑ εφε χρησιμοποιω...κυριως delay ,σπανια tremolo & leslie & ακομα πιο σπανια distortion....οποτε να κουβαλαω ολοκληρη πεταλιερα ειναι...καπως...για 3-4 εφε,μαλλον το vintage od θα βαλω παντως στη πεταλιερα γιατι τα αλλα παραειναι extreme για εμενα...θα τα εχω για καμμια καφριλα στο στουντιο ) MΠιστολιες..δεν ακουω παντως... ;D (βεβαια ειμαι και ο τελευταιος ανθρωπΑς στον πλανητη που θα ανοιξει ΤΡΙΑ ντιστορσια μαζι... ;D) Απο τον Θωμα τα πηρα (τα λεει Harley Benton) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Ωραιος ο SF 1 ερωτηση.Απο που τα προμηθευτικες ? (εκτως απο ebay) Έχει και ο Νάκας: http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=422&category=2953 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Πήρα κι εγώ το Joyo crunch dist και είναι μια χαρά distortion, μ αρέσει περισσότερο από αρκετά bossάκια που έχω αλλάξει και κοστίζει το 1/2-1/3. Πάρτε joyo τώρα γιατί αρχίζουν ν' ανεβαίνουν οι τιμές στα νέα μοντέλα τους σιγα σιγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 ...ακουγονται μπιστολιες ? Έχω το classic flanger και πριν το πειράξω (http://www.noiz.gr/index.php?topic=197410.0) έπεφτε πολύ πιστολίδι στα On/off... Τώρα είναι μια χαρά... 8) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση