audiokostas Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 To The Rose δεν ήταν άσχημο. Βαγγέλη κλέβεις ..... (άσε το ότι συμφωνώ) Βάζω κι εγώ τότε το Blake Snake Moan για τον Samuel Jackson που παίζει και τραγουδά ο ίδιος αλλά και για το νυμφίδιο Richie αλυσοδεμένη (ναι ρε είμαι kinky, τραβάτε ζόρι; ) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Οι Blues Brothers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 αλλά και για το νυμφίδιο Richie αλυσοδεμένη ΝΑΙ! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 A Hard Day's Night [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=SEI2UUhVEn4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Μόνο εγώ έχω δει το Velvet Goldmine ? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Μόνο εγώ έχω δει το Velvet Goldmine ? Και βέβαια όχι. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Σπαω το κεφαλι μου μιση ωρα τωρα πως λεγοταν η ταινια που επαιζαν μεσα οι Placebo... Thanx Trolley. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Μόνο εγώ έχω δει το Velvet Goldmine ? Και βέβαια όχι. ;) +1 και απ'τις καλύτερες των McGregor, Bale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Mονο εγω εχω δει.....το Bird? του Clint Eastwood? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Mονο εγω εχω δει.....το Bird? του Clint Eastwood? Nομίζω και ο Eastwood. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση