rhcpgiannis Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 http://www.mtv.com/videos/red-hot-chili-peppers/682371/the-adventures-of-rain-dance-maggie.jhtml?xrs=playershare_fb One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Τι μουστακα ειναι αυτη ρε Αντωνη?Γρηγορα στο μπαρμπερη.... σαν το Ζαππα μετα απο ξενυχτι εισαι! ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό αλλά ο Josh με μία γρήγορη ματιά είναι ίδιος ο Frusciante παίζει με σχεδόν ίδιο εξοπλισμό , σχεδόν ίδιο στυλ κάνει φωνητικά με το ίδιο ακριβώς στυλ . Είναι λίγο σαν να παίζει το alter ego του Frusciante . Το θέμα είναι συνθετικά τι έχουν κάνει στο αλμπουμ γιατί (αν και προτιμώ να βλέπω τον Frusciante γιατί του έχω αδυναμία και γιατί είναι ο Frusciante) γενικά μου κάθεται μια καλά ο Klinghoffer σαν κιθαρίστας των Peppers. ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό αλλά ο Josh με μία γρήγορη ματιά είναι ίδιος ο Frusciante παίζει με σχεδόν ίδιο εξοπλισμό , σχεδόν ίδιο στυλ κάνει φωνητικά με το ίδιο ακριβώς στυλ . Είναι λίγο σαν να παίζει το alter ego του Frusciante . Το θέμα είναι συνθετικά τι έχουν κάνει στο αλμπουμ γιατί (αν και προτιμώ να βλέπω τον Frusciante γιατί του έχω αδυναμία και γιατί είναι ο Frusciante) γενικά μου κάθεται μια καλά ο Klinghoffer σαν κιθαρίστας των Peppers. Δεκέμβρη Μόναχο καραψήνομαι να πάω να τους δω. Klinghoffer μια χαρά. Παρόμοιο vibe. Άσε που και με τον Navaro να παίζανε πάλι θα τους έβλεπα ! (Ο δίσκος που συμμετείχε μου είχε αρέσει πολύ ελπίζω να εντάξουν κομμάτια επιτέλους στα live γιατι o frusci δεν τα πολυέπαιζε) Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Frusciante είναι και ^αμώ και τον υπερθαυμάζω. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Δεκέμβρη Μόναχο καραψήνομαι να πάω να τους δω. Klinghoffer μια χαρά. Παρόμοιο vibe. Άσε που και με τον Navaro να παίζανε πάλι θα τους έβλεπα ! (Ο δίσκος που συμμετείχε μου είχε αρέσει πολύ ελπίζω να εντάξουν κομμάτια επιτέλους στα live γιατι o frusci δεν τα πολυέπαιζε) Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Frusciante είναι και ^αμώ και τον υπερθαυμάζω. Εγω ψηνομαι για Δεκεμβρη, Μιλάνο που ειναι και διπλα. Γιατι Ελλαδα δεν το κοβω να ερχονται. One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 smiley για χασμουρητο υπαρχει??? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 smiley για χασμουρητο υπαρχει??? ::) Δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω... Γειά σου Μιχάλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 smiley για χασμουρητο υπαρχει??? ::) +1 Και τι ηχαρα στις κιθαρες! Μια σταλιτσα ηχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα με αρέζουνε με τον Νavarro! :D smiley για χασμουρητο υπαρχει??? ::) Αμέ , διάλεξε: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μωρε μια χαρα ειναι ο ηχος των κιθαρων(ε) ;D,οπως και η παραγωγη. Το προβλημα ειναι οτι οι RHCP εχουν το προβλημα που ειχαν και οι U2 πριν απο καποια χρονια,δηλ.λογω του γεγονοτος οτι δεν ειναι πλεον απλα μπαντα αλλα INSTITUTION νομιζουν οτι οτιδηποτε και να βγαλουν θα το "φαει" ο κοσμος οποτε εχουν πεσει στην παγιδα του "τα ιδια και τα ιδια",εφυγε και το genius o Frusciante.....δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα αν δεν στρωσουν τον πωπο τους κομματακι στο συνθετικο τομεα. Παντως πρεπει να εχουν βγαλει καμμια 30αρια κομματια με αυτη την ακολουθια ακκορντων...(σε λιγο θα νικησουν και τους CURE... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση