happydreamer Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Μετά από τόσο καιρό κατάφερα να βρω υπολογιστή και να διοχετεύσω την αστείρευτη δημιουργικότητά μου και πάλι :P! Το κομμάτι το χα φτιάξει πριν 4 μήνες περίπου όμως το pc μου μας άφησε χρόνους και έχασα όλα μου τα αρχεία.Μετά από πολύ κόπο λοιπόν... ορίστε. Περιμένω όλων των ειδών τα σχόλια. Enjoy! Στίχοι: I saw your face On a sweet summer night Your smile hurt my eyes Like some strange ray of light You told me your name I was blown away by your scent You whispered to me "Save me from all that's dead" I took your hand And I held you close through the night Love flew inside And everything felt right Looking at me through the veil With lips trembling and pale Softly you whispered to me "Take me away" The winter came Pouring rain on my heart With just one promise to make I walked out into the dark And everything I ever knew I layd down on your feet I keep coming back Just as long as you wait for me And every night A part of me walks through your door Just like the time When I layed my dreams on your floor What about here and today Won't you please find a way To softly whisper to me "Take me away" And away I'll take you from pain Loneliness won't come your way I promise you I'll keep you safe from all that you fear and you hate And I will make everything alright Just like the time You flew with me into the night Looking at me through the veil With lips no longer pale Softly whisper to me "Take me away" a_change_of_seasons.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Κανείς ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Όχι βαρετό αλλά όχι και άκρως ενδιαφέρον. Το άκουσα μια φορά και μου έφτασε. Η φωνή πολύ χαμηλά και η άρθρωση - μάλλον, από ό,τι κατάλαβα - άτονη. Με κούρασε το χρίτσι-χρίτσι στην ακουστική. Δεν μου άρεσε καθόλου η εισαγωγή - μου έκανε ελληνικό συγκρότημα eighties. Βγάλε τα τύμπανα και τις παραμορφωμένες κιθάρες, βάλε ένα τσέλο να κρατάει από πίσω, φτιάξε το χρίτσι χρίτσι (μου την έσπασε πολύ). Η φωνή έχει καλή χροιά και δυνατότητες. Βγάλτην μπροστά και ανακάλυψε τα σύμφωνα. Βάλε ένα σόλο θερεμίνη. Αυτά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Θα δοκιμάσω να χαμηλώσω την ακουστική μήπως είναι καλύτερα.Για τη φωνή έχω σκοπό να αγοράσω μικρόφωνο (ναι!με iphone ηχογραφώ!).Όσο για την εισαγωγή, εμένα μου άρεσε ;D.Δεν την έπιασα την παρομοίωση με το συγκρότημα eighties ???.Θα ξαναφτιαχτεί πάντως το κομμάτι οσονούπω. Thanx που ασχολήθηκες.. Υ.Γ.:Τι εννοείς "solo θερεμίνη"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Πριν σε απασχολήσουν τα σόλα με Theremins και τα τσέλα, βάλε σε μια τάξη τις αρμονίες γιατί γίνεται της π****νας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Πριν σε απασχολήσουν τα σόλα με Theremins και τα τσέλα, βάλε σε μια τάξη τις αρμονίες γιατί γίνεται της π****νας ;D Fair enough.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 και ο στιχος καλος....αρκετα θα ελεγα ,απο συνθετικης αποψης θα ηθελα να εχει πιο πολυ επαρση ...και να μην ειναι τοσο flat....! κατα τα αλλα μου αρεσε η νωχελικοτητα του....! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 απο συνθετικης αποψης θα ηθελα να εχει πιο πολυ επαρση ...και να μην ειναι τοσο flat....! Εννοείς περισσότερες εντάσεις;Περισσότερα πάνω-κάτω;Κατατόπισέ με λίγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 βάλε σε μια τάξη τις αρμονίες γιατί γίνεται της π****νας ??? θα ηθελα να εχει πιο πολυ επαρση Ναι, βάλε ένα ρεφρέν που να λέει "I am the best, fuck the rest". Το κομμάτι το βρίσκω ολοκληρωμένο από πλευράς ύφους. Προβλήματα υπάρχουν στη μίξη και τους ήχους. Από συνθετικής απόψεως δεν ξεχωρίζει σε κάτι αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακούγεται δυσάρεστα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Εννοείς περισσότερες εντάσεις;Περισσότερα πάνω-κάτω;Κατατόπισέ με λίγο.. Για να καταλαβεις τι εννοω...ψαξε και βρες να ακουσεις το " then came the last days of May '' απο τους BLUE OYSTER CULT και θα κανανοησεις πληρως τι ειναι η επαρση που εννοω οτι απουσιαζει...! σε τετοιου ειδους τραγουδι. περιμενω....! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση