Προς το περιεχόμενο

Service για ενισχυτες απο THOMANN

dynagrego

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

;Dτελικα αποφασισα κι εγραψα στον τομαν.

Ανταποκριθηκε αμεσως κι στειλε το κουριερ να το παραλαβει για γερμανια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Σε μια βδομαδα ηταν πισω αλλα δεν τον επισκευασε..

τον αντικατεστησε ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτά είναι! Υπάρχουν κι ελάχιστοι(2-3) Έλληνες που τα κάνουν αυτά, αλλά Όλοι οι υπόλοιποι, να τα βλέπουν και να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Αυτά είναι! Υπάρχουν κι ελάχιστοι(2-3) Έλληνες που τα κάνουν αυτά, αλλά Όλοι οι υπόλοιποι, να τα βλέπουν και να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ !

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Γι'αυτό υπάρχουν οι ελάχιστοι (2-3) Έλληνες όπως λες κι εσύ ;)

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Γι'αυτό υπάρχουν οι ελάχιστοι (2-3) Έλληνες όπως λες κι εσύ ;)

Αν πάω σε ρεστοράν κι έχει μόνο ένα πιάτο ημέρας, δώσω παραγγελία και μου πουν "δε μπορεί να το φτιάξει ο σεφ, λυπούμαστε", θα πάω στο δίπλα ρεστοράν...

Η μεταφορά είναι ευθέως ανάλογη με ελληνικά μαγαζιά που υπόσχονται πάρα πολλά αλλά στοκάρουν και (το χειρότερο:) παρέχουν ελάχιστα (τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε προϊόντα).  Δεν λέω να πάω στο thomann κατευθείαν βέβαια(λόγω μεταφορικών, έλλειψη δοκιμής κλπ), αλλά στο παρακάτω κατάστημα στην Αθήνα(ή στην περιοχή μου).

• Guru

Αν πάω σε ρεστοράν κι έχει μόνο ένα πιάτο ημέρας, δώσω παραγγελία και μου πουν "δε μπορεί να το φτιάξει ο σεφ, λυπούμαστε", θα πάω στο δίπλα ρεστοράν...

Καλό το παράδειγμά σου αλλά δεν μιλάμε γιά ρεστοράν και ούτε έχει σχέση με ρεστοράν. Πίστεψέ με.

Η μεταφορά είναι ευθέως ανάλογη με ελληνικά μαγαζιά που υπόσχονται πάρα πολλά αλλά στοκάρουν και (το χειρότερο:) παρέχουν ελάχιστα (τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε προϊόντα).   Δεν λέω να πάω στο thomann κατευθείαν βέβαια(λόγω μεταφορικών, έλλειψη δοκιμής κλπ), αλλά στο παρακάτω κατάστημα στην Αθήνα(ή στην περιοχή μου).

Ένας μόνο από τους αρκετούς καί σημαντικούς παράγοντες είναι το μέγεθος της αγοράς.

• Guru

@Μανώλης Χναράκης

μας εξηγείς το "γιατί" δεν μπορούν?

Εξαρτάται από πολλά. Είναι αρκετοί οι λόγοι. Εγώ θα σου πω μόνο έναν.

Όταν κάποιος δεν γνωρίζει εις βάθος το αντικείμενο που προσφέρει στην αγορά, επόμενο είναι να μην γνωρίζει το πότε κι αν πρέπει ή όχι να κάνει αλλαγή του προϊόντος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

ενταξει αληθεια ειναι αυτο... ο τομαν ισως εχει και δυνατοτητα να τα στειλει στις αντιπροσωπειες και να τους τα τριψει στην μουρη... Οι ελληνες μαγ ισως δεν εχουν αυτη τν δυνατοτητα...

Ενδιαφερων...εχω ενα CCL ND8 τον οποιο πηρα απο συμφορουμιτη...ειναι εντως εγγυηση ΑΛΛΑ τον εχω ανοιξει και εχω αφαιρεσει την κορνα γιατι συντονιζε με την καμπινα και ετριζε..το μεγαλυτερο προβλημα που με απασχολει ομως ειναι οτι το di του δινει μονο γειωση(το di δεν το εχω ανοιξει)μπορω να τον στειλω πισω για service η υπαρχει θεμα?

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου