takis Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Εξωτερικό' date=' Αγγλία - Ολλανδία συγκεκρημένα! Πάω κυρίως για να δω τους chili peppers στην Αγγλία και για επίσκεψη σε φίλους στην Ολλανδία! αστα αυτα ξερω γιατι θα πας ολλανδια..θα μου φερεις και εμενα λιγο;; :lol: 8) εγω παντως φετος θα κανω οπως καθε καλοκαιρι διακοπες στο σπιτακι μου στην κερκυρα μαζι με κοτσαδορο και αλλους λιγους καλους φιλους,με jamαρισματα κτλ...και μαλλον καμια εβδομαδα θα κανω ενα..tour εδω χαλκιδικη πριν επιστερω θεσσσαλονικη για τον επομενο χειμωνα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Εξωτερικό' date=' Αγγλία - Ολλανδία συγκεκρημένα! Πάω κυρίως για να δω τους chili peppers στην Αγγλία και για επίσκεψη σε φίλους στην Ολλανδία! αστα αυτα ξερω γιατι θα πας ολλανδια..θα μου φερεις και εμενα λιγο;; :lol: 8) εγω παντως φετος θα κανω οπως καθε καλοκαιρι διακοπες στο σπιτακι μου στην κερκυρα μαζι με κοτσαδορο και αλλους λιγους καλους φιλους,με jamαρισματα κτλ...και μαλλον καμια εβδομαδα θα κανω ενα..tour εδω χαλκιδικη πριν επιστερω θεσσσαλονικη για τον επομενο χειμωνα :) skunk.....please..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaefros Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Εμένα με βλέπω Αθήνα. ¶ντε καμια βδομάδα Ηράκλειο για αλλαγή. Υποτήθετε μέσα σε Ιούλη πρέπει να γράψουμε δίσκο με την μπάντα γιατί Αύγουστο φεύγει φαντάρος ο άλλος κιθαρίστας.... Παίζει να πεταχτώ βέβαια και κατα Κέρκυρα να τσεκάρω μεταπτυχιακό αλλά αυτό μάλον θα μείνει στο wish list... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Έλα ντε.... θα πάμε πουθενά;;; :( Ελπίζω κάτι να καταφέρουμε.......... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Παίδες μακάρι να κάτσει κανένα καλό εξωτερικό να ξεφύγουμε λίγο και παπο την Ελλαδα.... Τώρα το σίγουρο είναι ότι θα πάς NAypakto σπίτι του κολλητού μου και ελπίζω να υπάρχει καμιά αιθέρια ύπαρξη γιατι αλλιώς πολύ κουβέντα θα πέσει και δεν ψήνομαι καθόλου... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Αν τα οικονομικα δειξουν αυξηση τους μηνες ιουνιο,ιουλιο μαλλον Αυγουστο θα παω σε νησι...μαλλον ανδρο αλλιως golden beach λαγονησι 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Εγω σπουδάζω κρήτη κ θα παραμείνω κρητη...που να αφήνω τώρα το Βαι(παραλία)κ την Ρακη μου 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Αντε θα ανεβω και λιγο πανω στην πατριδα μου την Δραμα.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 μολις επιασα δουλεια σε rent a car οποτε... 1) φετος τελος οι διακοπες (...και τα σαβ/κα) 2) κατα Οκτωμβρη ισως να παω εξωτερικο κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Για διακοπές με κιθαριστικές εμπειρίες: Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Κιθάρας - Νάξος 2006 Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση