antouan_z Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 SF...KOYΚΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 SF...KOYΚΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! οντως! :lol: πως και η αλλαγη μετα απο τοσα χρονια; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Καλος ο Jack ε??? Ειπα να σας τρομαξω λιγο γιατι πολυ μου ξεψαρωσατε!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟ!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Καλος ο Jack ε???Ειπα να σας τρομαξω λιγο γιατι πολυ μου ξεψαρωσατε!! :lol: :lol: Έ!! Κόψε τις λαλακίες και φέρε πίσω τον Superfunk! :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 http://www.ose.gr/ecportal.asp?id=127&nt=18〈=1 Δεν προλαβαίνω να το ψάξω τώρα' date=' αλλά φαίνεται να έχει κάποιες πληροφορίες...[/quote'] για τους fans του interrail, ένα είναι το απόλυτο site: bahn.de . Δρομολόγια τρένων για όλη την ευρώπη, με ακρίβεια λεπτού, στην κυριολεξία (το διαπίστωσα πέρσυ ιδίοις όμασι... 12:26 έλεγε ώρα άφιξης? 12:26 θα έφτανε το τρένο, ούτε λεπτό παραπάνω ούτε παρακάτω :!: ... και αυτό, σε όλες τις χώρες που πήγα). Μπορείς δηλαδή αν θες να καταστρώσεις πλάνο-διαδρομές που θες να ακολουθήσεις από πριν... Μόνο όσοι πάτε προς Ισπανία να έχετε υπόψη ότι τα περισσότερα τρένα εκεί θέλουν reservations (δηλ. πληρώνεις κάτι παραπάνω)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 α και υπόψη ότι Ισπανία παίζουν και γαμώ τα φεστιβάλ μες στο καλοκαίρι :D ψάξτε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Πω' date='πω πως ακρίβηνε το interail!! 8O Kραταω με συγκινηση το πρωτο μου εισητηριο (Ιουνιος 1983 8O ) με τιμη 4500 δρχ για ΟΛΗ την Ευρωπη για 31 ημερες!!! :lol:[/quote'] Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το τρένο που ταξίδεψε ο SF κάαααααποτε! (ρε δεν είχα γεννηθεί τότε :P ) 8) :P one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Μπαα! Δεν θα πάω πουθενά. 8) Θα μείνω εδώ στα Χανιά. Με τον ήλιο να σε χτυπάει αλύπητα πέντε μήνες τον χρόνο, τις παραλίες τίγκα στην άμμο, τις, συνήθως, λάδι θάλασσες, με κάτι τοποθεσίες εξορίας, απελπιστικής ομορφιάς όπως το Ελαφονήσι. Α πα πα! παλιοκατάσταση! :D :D :D Πάντως η Ελλάδα παίζει να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει hostels... Είχε στην οδό Κυψέλης απέναντι από το Ριάλτο (μεγάλωσα στη Κυψέλη). Δεν ξέρω τι έγινε' date=' ίσως τα έκλεισε το Πασόκ. :) :) :) :)[/quote'] ¶σχετο, και εγώ πριν αυτοεξοριστώ στα Χανιά και σχεδόν όλη μου την ζωή ήμουνα Κυψελιώτης. Τι μου θύμισες βρε Wow!. Εκεί απέναντι μέναμε όταν εγώ πήγαινα πρώτη δημοτικού!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το τρένο που ταξίδεψε ο SF κάαααααποτε! (ρε δεν είχα γεννηθεί τότε :P ) Ασ'το, έτσι είναι ακόμα αυτά που πάνε προς Πάτρα.......... :roll: 8O :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση