vagelism Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Ειδα εχτες το βραδυ την Ελενη Τσαλιγοπουλου να τραγουδαει στην ερτ με τους φιλους της....και θυμηθηκα 2 μοναδικα τραγουδια ερμηνευμενα με την μοναδικη της φωνη... Καλη ακροαση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 ..την ειδα και εγω. αλλα ειχε και μουσικους...στη μπαντα...ολα τα λεφτα ο ντραμερ....και ο κιθαριστας εβγαλε ηχους απο τη jazzmaster....!!!! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Η χτεσινη παρασταση δεν μ αρεσε...ουτε ο τροπος που την πλαισιωναν οι μουσικοι της.. Η Ελενιτσα ειναι για αλλες καταστασεις κατα τη γνωμη μου ...πιο παραδοσιακες... Καλο το φλερτακι με τα ποπ...αλλα νοιωθω οτι βρισκεται εξω απο τα νερα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2011 Αντιθετα εμενα για αυτο μου αρεσε ...ξεφυγε λιγο απο το γνωριμο στυλ....αν και την ειχα δει πριν 10 χρονια με τον Πορτοκαλογλου....και ηταν πολυ ποπ...! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση