Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην ηχογράφηση μέσω v-amp3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις, πχ της κάρτας ήχου ή στο Reaper;

φυσικά, αλλά μας βεβαιώνεις πως δεν έχεις κάνει λάθος  ;)

πχ για να ακουστεί η κιθάρα είτε στο Reaper είτε στο Audacity, θα πρέπει να φορτώσω κάποιο vst τύπου Guitar Rig ή θα έπρεπε να παίζει με τους ήχους του v-amp3;

αυτό μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις με βεβαιότητα, που έχεις μελετήσει το εγχειρίδιο

νομίζω πως στον Η/Υ οι ήχοι του vamp3 δεν παίζουν και απαιτείται λογισμικό modeling

ωστόσο, λογικά, θα έπρεπε να ακούς την ξερή κιθάρα έτσι κι αλλιώς, συνδέοντας τα ηχεία στην έξοδο του UCA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φυσικά, αλλά μας βεβαιώνεις πως δεν έχεις κάνει λάθος  ;)

επειδή αδυνατώ να εντοπίσω το λάθος,γι'αυτό στο αρχικό μου ποστ παρακάλεσα αν μπορεί κάποιος (χρήστης του εν λόγω προϊόντος, κατά προτίμηση) να μου υποδείξει τα βήματα, ένα ένα, από την αρχή

Μπορεί κάποιος από εσάς να με βοηθήσει,αναφέροντάς μου τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσω, από την αρχή,αναλυτικά και απλά, τόσο στις συνδέσεις όσο και στις ρυθμίσεις του υπολογιστή και των 2 προαναφερθέντων προγραμμάτων,σαν να μιλάει σε πεντάχρονο,γιατί δεν το χωράει το μυαλό μου,που τόσο καιρό δε βρίσκω το λάθος :-[ ;

:)

Μην τον απογοητεύετε τον άνθρωπο, μια χαρά δουλεύουν τα Vista.

Λοιπόν, αφού έχεις κάνει εγκατάσταση τους driver πάμε!

1) Πηγαίνεις στο έναρξη --> control panel (πίνακας ελέγχου) και στην καρτέλα sounds.

2) Πας στις επιλογές και στην ηχογράφηση τσεκάρεις ως "Προεπιλεγμένη" την UCA.

3) Το ίδιο κάνεις και στην καρτέλα "Αναπαραγωγή"

4) Άνοιξε το πρόγραμμα που έχει (πχ Reaper) και πήγαιναι στις επιλογές εισόδων/εξόδων audio και λογικά θα πρέπει να σου έχει εμφανιστεί η UCA στις επιλογές σου. Οπότε επέλεξε την είσοδο και έξοδο απ'την UCA και δοκίμσε να γράψεις.

Μερικές φορές στο reaper (και εξαρτάται απ'την κάρτα) μπορεί να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την επιλογή monitor ώστε να ακούς αυτό που παίζεις.

Δοκίμασε αυτό και βλέπουμε.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

;D ;D ;D

Για του λόγου το αληθές, κάτι πολύ πρόχειρο,γραμμένο στο audacity

jazz_me.mp3

Για του λόγου το αληθές, κάτι πολύ πρόχειρο,γραμμένο στο audacity

Nice, καλές ηχογραφήσεις.

Τώρα όμως πρέπει να πάρεις και ένα καλό ζευγάρι RCA όπως αυτό

http://www.thomann.de/gr/cordial_cfu_06_cc.htm

μαζί με 2 αντάπτορες http://www.thomann.de/gr/the_sssnake_1820_adapter.htm και είσαι κομπλέ!!!

Επίσης δοκίμασε να γράψεις και απ'το reaper (reaper.fm) είναι πολύ καλό στα audio.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου