messalion Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 και καλα θα κανεις - μονο σε fernandes κιθαρες εχω δει να μπαινει χωρις προβλημα να κοψεις απο πισω για να μπει το κιτ (το ειχα το fsk 401) δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο που ζητας σε πεταλι στην αγορα (τουλαχιστον δεν εχω πετυχει κανενα) - μπορει να κανω και λαθος αλλα ο steve vai σε καποιο λαιβ ειχε ενα τετοιο πεταλι (δεν ξερω αν ηταν custom ομως ή το παταγε και πηγαινε σε rack) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 και καλα θα κανεις - μονο σε fernandes κιθαρες εχω δει να μπαινει χωρις προβλημα να κοψεις απο πισω για να μπει το κιτ (το ειχα το fsk 401) δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο που ζητας σε πεταλι στην αγορα (τουλαχιστον δεν εχω πετυχει κανενα) Μα και εγώ γι'αυτό ρώτησα εδώ μπας και μου έχει ξεφύγει κάτι. Εννοείτε το να κόψω για το fernades ούτε με σφαίρες. Πάντως μέχρι τώρα τα κρατούμενα είναι τρία, το ebow, το freeze της EHX και το Boss DF-2. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο.... το fernandes sustainer εχει τρεις επιλογες. η μια κραταει τη νοτα, πινεις καφε, επιστρεφεις και ακομα παιζει :) , η δευτερη βγαζει αρμονικη και η τριτη ειναι συνδυασμος των δυο. συντομα θα εχω κλιπ ηχου για οποιον ενδιαφερεται. Αυτό είναι που μου αρέσει, το ότι παίζεις ένα "σολάκι" και όπου σταματήσεις κρατάει για μία αιωνιότητα, συνεχίζεις, σταματάς και πάλι το ίδιο, άσε που ακούει και στο τρέμολο όση ώρα κρατάς τη νότα. Πολύ καλή φάση! Και το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια ενώ γνώριζα την ύπαρξή του, ποτέ δεν είχε τύχει να το δοκιμάσω μέχρι πριν από ένα μήνα....Ε τι να πω...Έρωτας ένα πράμα!!! ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Πολύ καλή φάση! Και το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια ενώ γνώριζα την ύπαρξή του, ποτέ δεν είχε τύχει να το δοκιμάσω μέχρι πριν από ένα μήνα....Ε τι να πω...Έρωτας ένα πράμα!!! ;D ;D ;D κριμα που δεν με πετυχες οταν το ΣΚΟΤΩΝΑ για 50 ευρο το κιτ - ηθελα να το ξεφορτοθω πασι θυσια - για μενα οπως εχω πει και σε αλλο θρεντ με παρομοιο περιεχομενο ειναι απλα η καψα - δλδ μετα απο καποιο καιρο θα σου περασει και θα εχεις μηνει με σκαμενο οργανο που δεν θα ξερεις πως να γεμισεις το cavity ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Δεν εχεις στο προγραμμα να ρθεις καμια βολτιτσα Θεσσαλονικη (εχουμε και εκθεση σε λιγες μερες) να σου δωσω το ebow να δοκιμασεις αν σε βολευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 το ebow δεν ειναι τιποτα - "λιγη" εξασκιση θελει και του παιρνεις το κολαϊ με την μια...... ;D ;D ειναι και καλος κιθαριστας ο βασιλης δεν θα δυσκολευτει :D :D ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 κριμα που δεν με πετυχες οταν το ΣΚΟΤΩΝΑ για 50 ευρο το κιτ - ηθελα να το ξεφορτοθω πασι θυσια - για μενα οπως εχω πει και σε αλλο θρεντ με παρομοιο περιεχομενο ειναι απλα η καψα - δλδ μετα απο καποιο καιρο θα σου περασει και θα εχεις μηνει με σκαμενο οργανο που δεν θα ξερεις πως να γεμισεις το cavity ;) ;) Δελεαστική τιμούλα δε λέω, αλλά και πάλι δεν θα έσκαβα ένα όργανό μου μόνο γι'αυτό, εκτός αν χωρούσε έτσι κι αλλιώς. Δεν εχεις στο προγραμμα να ρθεις καμια βολτιτσα Θεσσαλονικη (εχουμε και εκθεση σε λιγες μερες) να σου δωσω το ebow να δοκιμασεις αν σε βολευει? Αν μου περίσσευαν λεφτά για ταξίδι, θα το είχα αγοράσει ;D ;D το ebow δεν ειναι τιποτα - "λιγη" εξασκιση θελει και του παιρνεις το κολαϊ με την μια...... ;D ;D ειναι και καλος κιθαριστας ο βασιλης δεν θα δυσκολευτει :D :D ;) Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, απλά δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει πάνω στο live να το πιάνεις/αφήνεις, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι παρόμοιες κινήσεις με αυτές που κάνεις για το slide (αν και το slide σε γρήγορη αλλαγή μπορεί και να καταλήξει στο πάτωμα ;D ) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 θα εχεις μηνει με σκαμενο οργανο που δεν θα ξερεις πως να γεμισεις το cavity πριονιδι και μπολικη κολλα ;D εκτος και αν το κρατησεις για αλλες χρησεις (πχ αποθηκευεις τα τσιγαρα σου, ενα εξτρα σετ χορδες) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Βραδινό Ξέθαμα ;D Η υπομονή μου ανταμείβεται και η λύση ήρθε απ'την BOSS! Λέγεται FB-2 Feedbacker/Booster και κάνει ακριβώς αυτό που ζητούσα, δηλαδή κρατάει την τελευταία νότα όπου σταματήσουμε να παίζουμε, όπως κάνει και το sustainer. Μπήκε λοιπόν στη wish list και με την πρώτη ευκαιρία το τσιμπάω!!! Δείτε και ένα βίντεο που στο 7:25 φαίνεται αυτό που λέω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 σορρυ αλλα........με το που το πατησε ο τυπος αισθανθηκα την ψηφιακουρα να με χτυπαει σφαλιαρες δεξια και αριστερα ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Α! Ωραία τα είπε πάντως το παιδί! ;D Δες το καλλίτερα από το επίσημο site το presentation (αφού ψήνεσαι) ΑΜΑΝ! Και εδώ Asian παίζει!!! :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση