WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Ψάχνω να βρω ένα πετάλι (αν υπάρχει) που να κάνει τη δουλειά (στο περίπου μάλλον ε? ;D ) του sustainer που δεν θέλω να το βάλω σε κάποια κιθάρα μου. Υπάρχει κάτι, τι παίζει? Θετικά, αρνητικά? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ASPIRE Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Μπορεις να το δουλεψεις και σαν sustainer εκτος απ τα αλλα ωραια που κανει... [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 βασιλη δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας ακριβως αλλα μονο και μονο για τον τροπο που το παρουσιαζει ο γερος εγω θα το αγοραζα ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι πιο κοντα στο sustainer ειναι το ebow,αλλα δεν ειναι πεταλι και θελει και παρα πολυ εξασκηση για να αρχισεις να το χρησιμοποιεις οπως θελεις την καθε στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Tσέκαρε αυτό... http://www.thomann.de/gr/mad_professor_forest_green_compressorfactory.htm compression/sustainer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Μπορεις να το δουλεψεις και σαν sustainer εκτος απ τα αλλα ωραια που κανει... Μπήκε στα υπόψιν αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου ως προς τον τρόπο που χρησιμοποιείτε, μέχρι να βρω ένα καλό review. Τα περισσότερα μέχρι στιγμής ήταν με ακκόρντα και μελωδία από πάνω, θα ήθελα να το δω και σε φάση σόλο με παραμόρφωση (το ψάχνω). βασιλη δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας ακριβως αλλα μονο και μονο για τον τροπο που το παρουσιαζει ο γερος εγω θα το αγοραζα ;D ;D ;D Θεός!!! ;D Ειδικά εκεί που πάει να κάνει "ζουμ" απ΄το ψυγείο στην κάμερα, είναι όλα τα λεφτά ;D Νομιζω οτι πιο κοντα στο sustainer ειναι το ebow,αλλα δεν ειναι πεταλι και θελει και παρα πολυ εξασκηση για να αρχισεις να το χρησιμοποιεις οπως θελεις την καθε στιγμη Α γεια σου! Κάποιος μου το είχε πει αυτό, αλλά μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει θέμα απομαγνητισμού των μαγνητών? Tσέκαρε αυτό... http://www.thomann.de/gr/mad_professor_forest_green_compressorfactory.htm compression/sustainer Αυτό είναι κομπρέσσορας, δεν είναι ??? τύπου CS-3? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Ο γέρος είναι ο Mike Matthews, ο κάτοχος της Electro Harmonix... ;D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Α γεια σου! Κάποιος μου το είχε πει αυτό, αλλά μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει θέμα απομαγνητισμού των μαγνητών? Δεν εχω ιδεα ουτε ακουσα κατι τετοιο... Προσφατα πηρα ενα αποκλειστικα για παιχνιδια με μια τελε που μετετρεψα σε αταστη,αλλα δεν παρατηρησα (ακομα) καποιο τετοιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Α γεια σου! Κάποιος μου το είχε πει αυτό, αλλά μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει θέμα απομαγνητισμού των μαγνητών? χρησημοποιω κοντα 2 χρονια το ebow και το ebow+ κανενα απολυτως προβλημα με απομαγνητισμο μαγνητων..........πρωτη φορα το ακουω :o :o :o think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2011 Κάποιος μου το είχε πει αυτό, αλλά μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει θέμα απομαγνητισμού των μαγνητών? Can the EBow damage my pickups? The EBow produces a very weak magnetic field. Not much more than the field generated by the strings themselves when a chord is struck. The source of this weak field sits above the plane of the strings, a good distance from the magnets in your pickups. It takes a pretty strong field like that produced by an AC powered soldering gun to affect the magnets in your pickup and even then the gun must be close to the pickup. απο εδώ http://www.ebow.com/faq.php Επίσης από φίλο που το χρησιμοποιεί συνέχεια ένα χρόνο και βάλε με την μπάντα του...Παίζουν post rock...Αλλά και μόνος του σπίτι(είναι ωραίο το άτιμο) δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση