foxxx Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 εχει δει κανεις απο κοντα το οργανο αυτο ποσο μπορει κανεις να το βρει και απο που?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Aπό ότι βλέπω..αρρώστησες κι εσύ....και γιατρεία μάλλον δεν θα βρίσκεις για πολύ καιρό. Που να το δούμε αδερφέ!... http://www.vintagesynth.com/elka/elkasyn.php ....Έψαξες σε ebay...κτλ... υ.γ. Από ότι είδα..κυκλοφορεί σε vst. ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Aπό ότι βλέπω..αρρώστησες κι εσύ....και γιατρεία μάλλον δεν θα βρίσκεις για πολύ καιρό. Που να το δούμε αδερφέ!... http://www.vintagesynth.com/elka/elkasyn.php ....Έψαξες σε ebay...κτλ... υ.γ. Από ότι είδα..κυκλοφορεί σε vst. ;) ναι αρρωστησα :'( και εψαξα στο ebay και το βρικα στα 4000 κλαψ κλαψ!!!! το θελω με σαρκα και οστα!!!!!! αλλα αν παιζει free σε vst ριξε ενα link να καψω τον πονο μου lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 ναι αρρωστησα :'( και εψαξα στο ebay και το βρικα στα 4000 κλαψ κλαψ!!!! το θελω με σαρκα και οστα!!!!!! αλλα αν παιζει free σε vst ριξε ενα link να καψω τον πονο μου lol. Και δωρεάν να μην παίζει..πλήρωσε και κατιτής...παρά τα 4.000 ευρώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 ξερεις ετερια ισως καποιο link ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 ξερεις ετερια ισως καποιο link ???? http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=elka+synthex+vst&oq=elka+synth&aq=2&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2248l3941l0l6759l10l9l0l1l1l2l951l4684l2-2.5-3.3l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=84a317ecca561f92&biw=1024&bih=673 Μόνο το googlαρα και μου έβγαλε αυτά... ;D κι έχει και freeware ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 μπερδεμα korgious thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2011 + Κατερίνα Κούκα - Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο - Katerina Kouka = ΕΠΙΚ ΓΟΥΪΝ. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 + Κατερίνα Κούκα - Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο - Katerina Kouka = ΕΠΙΚ ΓΟΥΪΝ. :D οκ γουστα ειναι αυτα και βασικα το θεμα ειναι τι θες να κανεις. οτι ειναι παλιο ναι ειναι αλλα αναλογικο και πλεον συλεκτικο γιατι αραγε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση