niktkd93 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο(βασικα το καλυτερο αν γινεται) Piano VSTi??? επεισης υπαρχει καποιο vst που να το χρησιμοποιω ως sustain pedal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musicman1973 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Το καλύτερο που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι το Ivory. Πρέπει να βγήκε και το Ivory 2. Η εταιρία που το βγάζει είναι η Synthogy. Είναι αρκετά βαρύ όμως και πολλά dvd το install του. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 ευχαριστω πολυ θα ψαξω να βρω samples για να το ακουσω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Πέραν του Ivory υπάρχουν τα παρακάτω: 1. Quantum Leap Pianos (θεόβαρυ, όχι απλά βαρύ) 2. Garritan Steinway 3. Galaxy II 4. Pianoteq 3.5 5. VSL Imperial Grand και σίγουρα ξεχνάω και άλλα... βάλε στο google, άκουσε, δες πιο σε ενδιαφέρει πιο πολύ από ήχο και έλα πίσω για περισσότερες πληροφορίες. Ή μπες ΕΔΩ και διάβασε. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex_Flouros Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2011 Ivory αν μπορεις να το βρεις..Ειναι ιδιαιτερα μεγαλο αλλα πολυ καλο.. Προσωπικα μου αρεσει πολυ το Alicia Keys της Native Instruments αν δουλευεις το Kontakt.. Ειναι αρκετα μικρο σε σχεση με το Ivory αλλα πολυ καλο...Τσεκαρε το. Alex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 το kontakt το εχω κατεβασει απο τοτε που το ειχε δωρεαν προσφορα τι ειναι ακριβως?σαν το omnisphere? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melkor169 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Θα συμφωνήσω για το Alicias Key, πολυ ρεαλιστικό χωρίς να ειναι τόσο βαρυ και να πιανει τον μισό σου δίσκο. Επίσης πάρα πολυ καλό πιάνο ειναι το Eighty Eight της SoniVox το οποίο πιστεύω οτι ξεπερνάει Ivory κτλ. Βέβαια αυτο είναι θέμα γούστου αλλα ακούστε το λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex_Flouros Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 το kontakt το εχω κατεβασει απο τοτε που το ειχε δωρεαν προσφορα τι ειναι ακριβως?σαν το omnisphere? To Kontakt ειναι μια μηχανη για να φορτωνεις τα συγκεκριμενα δειγματα που ειναι φτιαγμενα για το συγκεκριμενο sampler. Δεν παραγει ηχους απο μονο του..Απλα ειναι ενα περιβαλλον φορτωσης και επεξεργασιας των δειγματων. Δουλευει αυτονομα και ως VSTi. Αν σε ενδιαφερουν γενικα τα samples καλο θα ηταν να το τσεκαρεις γιατι υπαρχει πληθωρα ηχων για το συγκεκριμενο sampler. Εγω προσωπικα το χρησιμοποιω σχεδον για καθε προγραμματισμενο ηχο που εχω χρησιμοποιησει.. Αlex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 και που θα βρω αυτα τα συγκεκριμενα samples? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gianniotis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 πολυ καλο ειναι το pianissimo ;) :P guild for ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση