fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Οι περισσότεροι φαντάζομαι (και ελπίζω) να το γνωρίζετε. 'Ομως ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ίσως κάποιοι δεν έτυχε να ακούσουν ποτέ αυτό το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ (προσωπική μου άποψη). YouTube - Broadcast Yourself Αν είναι σε λάθος κατηγορία (αφού ουσιαστικά δεν είναι video) παρακαλώ ας μπει στην κατάλληλη. Ευχαριστώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Σε πληροφορώ ότι μεγάλωσα με το «Adventures in Radioland» . Αν δεν ήσουν παλιοχαρακτήρας …θα κάναμε παρέα. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Σε πληροφορώ ότι μεγάλωσα με το «Adventures in Radioland» . Από σένα το περίμενα κάτι τέτοιο. :) Αν δεν ήσουν παλιοχαρακτήρας Το κατάλαβες κι εσύ έτσι? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Το κατάλαβες κι εσύ έτσι? Από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πάντα αναγνωρίζω τους ομοίους μου. :P :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2011 Μπα πουλακια μου ; Του σωματειου και εσεις .Τι δισκαρα ...ολα δηλαδη τα Mahavishu Orhestra ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚA απο αυτους ξεκινησε το fusion style (oxι jazz rock υπηρχαν αλλοι πχ.Blood sweat & tears ) .Nα 'σαι καλα φιλε που μας τους Θυμησες Αντε να βαλουμε τα βινυλια παλι στο Πικαπ να τα ξεσκονισουμε Κυριολεκτικα ...παιζοντας τα (να ξεσκονισουμε και το μυαλο μας). Σημειωτεον οτι εχω 3 LP των ανωτερω παικταραδων .Καλο απογευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση