Προς το περιεχόμενο

Αγορά jaguar HH από ebay - χωριστά σώμα και μανίκι

sfaku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, και τα δύο μέρη (σώμα-μανίκι) είναι από το ίδιο store και φορούν όλο το original hardware, άρα αρκεί ένα βίδωμα. Κάτι σαν... original part-caster, πιο εύκολη στη συναρμολόγηση!

Όσον αφορά την τιμή είναι κάτω από χιλιάρικο. Και τα δύο κομμάτια είναι από κιθάρες του '11 και μαζί στοιχίζουν λίγο πάνω από 900 δολάρια με το shipping, άρα είμαστε στα 800-820 € τελική τιμή.

Δεν έχω καταλήξει 100% στην Jaguar HH πάντως, για την οποία ομολογώ θα ήταν παρορμητική επιλογή, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Σε αντίθεση με  JM, που έχω παίξει και υπάρχει... έρως! Για αυτό παράλληλα κοιτάζω και warmoth, και ishibashi για γιαπωνέζα JM, ακόμη και για φτηνή AVRI στο ebay (πιο δύσκολο).

Κυρίως ήθελα να τσεκάρω αν είναι δόκιμος τρόπος το να συνδυάζεις original parts, όπως κάνει το συγκεκριμένο κατάστημα, και να συζητήσω με ανθρώπους που ξέρουν, πριν κάνω καμιά... ανωριμότητα!  ;D

samy για αυτό που ρωτάς θα ήταν σκόπιμο να μιλήσει κάποιος από τους... γκουρού!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γιατι δεν δινεις 790 ευρω να την παρεις ολοκαινουργια.... ολοκληρη και χωρις μεταφορικα,φορους και τελωνεια?

http://www.dv247.com/guitars/fender-special-edition-jaguar-hh-electric-guitar--40963

Σε αντίθεση με  JM, που έχω παίξει και υπάρχει... έρως!

τοτε μαλλον δεν θα σου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ μια και ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Jazzmaster/Jaguar.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου