FunkyCrime Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Εχει και έναν τύπο που παίζει μερικά peppero ριφάκια απο το Blood Sugar. Αυτά είνα σαφώς καλύτερα παιγμένα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Γιατί ρε παιδιά, τι έχει το σόλο????? Just kidding leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Malakian Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Ο κύριος μαλλον νομιζε οτι κραταγε μπουζουκι αλλιως δεν εξηγειτε. :lol: ειναι θεατρο και γιαυτο τον παω. εγινε ρεζιλι σε 197 ατομα Respect στον μεγάλο στο τελος εσπειρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Ρε μπας και φοράει ακουσικά και σολάρει πάνω σε άλλο κομμάτι???? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Ρε μπας και φοράει ακουσικά και σολάρει πάνω σε άλλο κομμάτι???? Μα η παράνοια είναι ότι δεν σολάρει. Rhythm παίζει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι πιστεύω ότι το κάνει επίτιδες.Ένας άσχετος θα ακουγόταν πραγματικά ανυπόφορος.Τι εννοώ...Ο τύπος παίζει αλλά όλες οι (φάλτσες)νότες του ακούγονται καθαρά.Δεν παίρνει σβάρνα και αλλες χορδές όπως οι αρχάριοι.Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι "ξέρει" τι κάνει.Εκτός αν είναι περίπτωση You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι "ξέρει" τι κάνει.Εκτός αν είναι περίπτωση σιγουρα ξερει τι κανει αλλα πραγματικα δεν αντεξα... στο 1/3 το εκλεισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 δεν το περιμενα τοσο δυσκολο να το ακουσω ως το τελος αλλα ηταν πραγματικα φριχτο!το παλικαρι ανοιξε νεους οριζοντες στην αρμονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Πάντως κατάφερε να τραβήξει την προσοχή μας όσο μας την τραβάνε οι καλοί σολίστες! Και να δεις οτι απο τον επόμενο μήνα στα ωδεία όλου του κόσμου θα κάνουν σεμινάρια για την νέα τεχνική tuneless solo! Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Μια και αναφέρατε πάντως το "το κάνει για πλάκα"' date=' μπορείτε να φαλτσάρετε άσχημα επίτηδες;[/quote'] για να πετύχεις το "σωστά" ΑΣΧΗΜΟ φαλτσάρισμα, είναι πολύ δύσκολο. ο τύπος δεν το καταφέρνει καθόλου σε αυτό.αυτό που κάνει είναι απλά να παίζει τυχαίες νότες. όσοι θέλετε να δοκιμάσετε, κάντε το εξής:γράψτε ένα ρυθμικό σαν Backing και δοκιμάστε να παίξετε από πάνω ΜΟΝΟ τις νότες που ΔΕΝ είναι στην κλίμακα :lol: ακούγεται αρκετά ηλίθιο, αλλά το προσπαθώ αρκετό καιρό να κάνω κάτι τέτοιο το οπίο να βγάζει και κάποιο "νόημα". :lol: ακόμα δεν έχω καταλήξει πουθενά βέβαια :P πού θα πάει; θα το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση