Προς το περιεχόμενο

Chords of life

hyperpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Σαββάτο έχασα τον παππού μου, χάρη στον οποίο έχω θαυμάσιες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, καθώς και την αγάπη μου προς την μουσική. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται και αφιερωμένο σε αυτόν το κομμάτι αυτό.

Chords_Of_Life.mp3

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα συλλυπητηρια μου...Πριν απο μερικα χρόνια έχασα κ εγώ τον παππού μου. Θα θελα πολύ να τον ήξερα και ώς ενήλικας...

Ξέρω πως το έκανες για αφιέρωση και δεν σε ενδιαφέρει η κριτική αλλα το δικαίωσες το κομμάτι :)

συλλυπητηρια φιλε μου

μακαρι να ειχα γνωρισει και εγω τον παππου μου ή την γιαγια μου - παντα θεωρουσα τους ανθρωπους που εχουν ζησει εστω και 1 λεπτο με τον παππου τους τυχερους - ποσο μαλλον εσενα που εχεις λαβει τοσα πραγματα απο αυτον τον ανθρωπο............να'σαι σιγουρος οτι σε χαιρεται απο εκει που ειναι

πολυ ωραιο το κομματι ΜΠΡΑΒΟ..........

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συλλυπητηρια κι απο μενα Πανο.

Αν και αυτα τα πραγματα δεν παιρνουν κριτικη ειναι το καλυτερο σου παιξιμο με διαφορα.

Να σαι καλα να τον θυμασαι.

Tα θερμα μου συλληπητηρια για τον παππου σου .Οσοι πραγματικα γνωρισαν παππου ειναι ευλογημενοι γιατι κατι εισεπραξαν απο την σοφια τους .Να ζησης να τον θυμασαι και να τον τιμας.

Πιστεύω ότι είναι μεγάλο κατόρθωμα να φύγεις από τον μάταιο τούτο κόσμο χωρίς καημό.

Ο συγχωρεμένος είδε παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και όλοι τον αγαπούσαν. Έζησε την ζωή του όπως ήθελε και τίμησε την οικογένεια του, όπως τον τίμησε και αυτή.

Να είστε όλοι καλά παιδιά.

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Τα συλλυπητηρια μου φιλε Πανο. Τι πιο ομορφο να αποχαιρετας καποιον με λιγη μουσικη. Εξαιρετικη προσπαθεια του κομματιου.

Να'σαι καλα και συ και η οικογενεια σου.

just changed avatar :p

Τα συλλυπητηρια μου φιλε Πανο. Τι πιο ομορφο να αποχαιρετας καποιον με λιγη μουσικη. Εξαιρετικη προσπαθεια του κομματιου.

Να'σαι καλα και συ και η οικογενεια σου.

Φίλε gregg σε ευχαριστώ πολύ.

Εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι σου άρεσε και η προσπάθεια στο κομμάτι, όντας από τους καλύτερους μουσικούς του φόρουμ.

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συλλυπητήρια Πάνο, να είστε καλά να τον θυμόσαστε! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι είχες ακόμα τον παππού σου... έτσι δυστυχώς είναι η ζωή, μπορεί να χάνουμε δικούς μας ανθρώπους κάποτε επειδή η ζωή ''προχωράει'' αλλά αν η ζωή έμενε ''στάσιμη'', δεν θα είχες αυτά τα δύο πανέμορφα αγόρια που έχεις (τι αγόρια...άντρες ολόκληροι γίνανε!!) και κάποτε θα γίνεις και εσύ ένας ευτυχισμένος παππούς (και θα διδάσκεις το έργο του καράφλα στις νέες γενιές)!

Πολύ ωραίο κομμάτι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου