stavros_d80 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Ακούσατε για την εφεδρεία στο δημόσιο και σας έχει πιάσει όλους επιχειρηματικός οίστρος ε? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Ακούσατε για την εφεδρεία στο δημόσιο και σας έχει πιάσει όλους επιχειρηματικός οίστρος ε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Μια απορία έχω. Γιατί η fender και η κάθε fender κάνει καλύτερo discount στον Thomann; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Πιστεύω οτι απλά ο Thomann έχει ελαχιστοποιήσει τα έξοδα.Και βγάζει κέρδος απο το τζιράρισμά. κανεις λαθος και το περιεγραψα πιο πανω για ποιο λογο η fender και η καθε fender κανει στον θωμα καλυτερο discount αν ενας εμπορος ζηταει τον μηνα 5 κιθαρες ο θωμας ζηταει 1000+ φυσιολογικο ειναι να σου κανει καλυτερη τιμη φιλε μου - ειναι win win η συνναλαγη - και τον θωμα τον συμφαιρει και την κατασκευαστρια εταιρια think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2011 Μια απορία έχω. Γιατί η fender και η κάθε fender κάνει καλύτερo discount στον Thomann; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Το είπαμε αυτό. Αν παίζει κάτι τέτοιο, παίζουν ρόλο τα μεγέθη - ποσότητες κλπ. Edit. Με πρόλαβε ο messalion. Πιστεύω οτι απλά ο Thomann έχει ελαχιστοποιήσει τα έξοδα.Και βγάζει κέρδος απο το τζιράρισμά. ... Ας με διαφωτίσει κάποιος για το αντίθετο. Ας έρθει ο οποιοσδήποτε Θωμάς να πουλήσει μέσα από την Ελλάδα γιά την Ελλάδα με το φορολογικό καθεστώς της Ελλάδας και τα λέμε. A ναι μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τις ενδοκοινοτικές αγορές; Τι φπα αποδίδει εκεί ο εμπορος; Για όλο το ποσό; Ανάλογα το είδος της πώλησης. Αν πρόκειται για λιανική, αποδίδει ο εκεί έμπορος ολόκληρο το σημερινό 23% ΦΠΑ. Αν πρόκειται γιά χονδρική αποδίδει ο εδώ έμπορος ολόκληρο το σημερινό 23% επί της πώλησης. Μία πολύ σημαντική διαφορά είναι ότι ΔΕΝ έχει να κάνει με το Ελληνικό φορολογικό καθεστώς. Εκεί η σχέση κράτους - πολίτη είναι εντελώς διαφορετική. Άμα ρωτήσεις κάποιον έμπειρο λογιστή θα σου τα πεί καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Καθυστερημένα λίγο , λόγω διακοπών. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση