messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Είναι σαν να ρωτάς αν π.χ. μια κιθάρα Gibson θέλει μόνο Gibson μαγνήτες (που μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν) για να παίξει! :D΄ Το όλο ζήτημα είναι πώς "ακούει" κανείς και είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό. Εγώ προχθές που έπαιζα με Jack Daniels, όταν το γύρισα σε Absolut "την άκουσα άγρια". ;D Αλλά μετά, με το Gordon's βρήκα το παραπάνω bite που έλειπε! ;) Τα ονόματα των "μαγνητών" που χρησιμοποίησα είναι εικονικά και κάθε σχέση με πραγματικά είναι συμπτωματική (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). :P Αν τώρα εσύ θέλεις πέρδικα, σκυλάκια, αλογάκι, είναι δικό σου θέμα. Περιμένω reviews από την πέρδικα. ;D εμμμμ το καταλαβες οτι ειναι αστειο ετσι ?? γιατι δεν σε κοβω.............. ;) ;)μαλλον εισαι απο προχθες...........κρατας ακομα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 εμμμμ το καταλαβες οτι ειναι αστειο ετσι ?? Εννοείται! Απλά το συνέχισα. ;) μαλλον εισαι απο προχθες...........κρατας ακομα Έχει και φοβερό sustain! Κρατάει μέρες. ;D Αλλά όντως κρίμα το πουλί βρε messalion. Τι σου έκανε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Αλλά όντως κρίμα το πουλί βρε messalion. Τι σου έκανε? οταν ημουν μικρος εβγαζα την σφεντονα μου - σημμαδευα αεροπλανα (εγω οχι ο παπακωνστανινου) και δεν πετυχα κανενα - και απο τοτε πινω Famous Grouse (τι λεω παλι θεε μου - σταματηστε με ρεεεεεεεε ) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 οταν ημουν μικρος εβγαζα την σφεντονα μου - σημμαδευα αεροπλανα (εγω οχι ο παπακωνστανινου) και δεν πετυχα κανενα - και απο τοτε πινω Famous Grouse (τι λεω παλι θεε μου - σταματηστε με ρεεεεεεεε ) Βρε μήπως τελικά έπαιξες με το Jack Daniels (ή με την "πέρδικα") και αυτό είναι το review (πλάκα κάνω, μην το πάρεις πάλι σοβαρά)? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Βρε μήπως τελικά έπαιξες με το Jack Daniels (ή με την "πέρδικα") και αυτό είναι το review (πλάκα κάνω, μην το πάρεις πάλι σοβαρά)? ;D ποτε δεν παιρνω σοβαρα users με λιγοτερα απο 50 ποστς ;D ;D ;D θα δεις σε λιγο καιρο μικρε - και εσυ και ολοκληρο το νοιζ - ετοιμαζω κατασταση με καινουργια εφευρεση οργανου ;) ;) ;) - απλα πρεπει να μαθω να το παιζω κιολας :P :P ontopic αληθεια - που τις κατασκευαζουν τετοιου ειδους κιθαρες ?? χωρα αν ξερετε (εκτος απο πορτογαλια)(εκει ξερω) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση