mariner1970mini Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια... Κατεβασα το GP 6.0.7. εκανα εγκατασταση κ ενεργοποιηση κανονικα αλλα δεν εχω ηχο... Δεν εχω κανει εγκατασταση τα soundbanks. παιζει ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια... Κατεβασα το GP 6.0.7. εκανα εγκατασταση κ ενεργοποιηση κανονικα αλλα δεν εχω ηχο... Δεν εχω κανει εγκατασταση τα soundbanks. παιζει ρολο? Μάλλον ναι, αν και θα έπρεπε να αναπαράγει με std MIDI ήχους. Επίσης όρισε χειροκίνητα τις εισόδους-εξόδους απ'τα settings --> audio και MIDI. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariner1970mini Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Επίσης όρισε χειροκίνητα τις εισόδους-εξόδους απ'τα settings --> audio και MIDI. μμμ.... καλα τα λες!!!!! πως γινεται αυτο??? :) :) αν παω sound ---> Audio settings μου βγαζει ενα πινακακι με 2 επιλογες.. 1.midi out 2.sound card αυτο εννοεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 μμμ.... καλα τα λες!!!!! πως γινεται αυτο??? :) :) αν παω sound ---> Audio settings μου βγαζει ενα πινακακι με 2 επιλογες.. 1.midi out 2.sound card αυτο εννοεις?? Ακριβώς αυτά. Κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν με την κάρτα σου και είσαι έτοιμος. Τι κάρτα ήχου έχεις? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariner1970mini Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 το εκανα εγκατασταση στο pc της δουλειας δοκιμαστικα να δω οτι δουλευει σωστα... τελικα εκανα εγκατασταση τα soundbanks και μου παιζει ο ηχος αλλα μονο αν τρεκαρω το RSE. ειναι λογικο? Τελος παντων, σημασια εχει οτι δουλευει. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου WilliamSats!!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2011 συμφωνα με αυτα που λες...τοτε το pc σου εχει προβλημα με τα midi ! δυστυχως δεν ξερω ομως να σου πω πως θα το λυσεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση