marathon Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Στα ασανσέρ που μπαίνω δεν ακούω τέτοια. Γιατί?? ;D Aυτό δεν είναι ακριβώς ασανσέρ...Άκουγα πάντως χθές τον βασιλιά του ασανσέρ Georgy Benson....και τι δεν θα έδινα να είχα τις φράσεις και τον ήχο του :'( Εισαι πολυ ερωτικος. ...είναι γιατί από Σεπτέμβριο...μας περιμένει πολύ σεξ...μαζί με έκτακτες εισφορές!!!! :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Ρε συ, έμαθες επιτέλους να παίζεις και κιθάρα (ή φταίει το γάλα Μαγνησίας που επιτέλους δούλεψε); Η αδυναμία σου στις φωνές δεν με βρίσκει πάντα σύμφωνο Μην κατεβάζεις το μπάσο τόσο χαμηλά (σε Hz). Το χες κάνει και στο άλλο (καικαλάμπλουζναλέμε) κομμάτι σου και (εκεί ακόμα περισσότερο) μου είναι λίγο ενοχλητικό. Το κομμάτι είναι όμορφο αλλά (ίσως και λόγω φωνών) φέρνει αυτό το "Χαλαρώστε το νού σας με foux λεβάδια Ιρλανδίας. CD IV" που μου προκαλεί τόσο ερωτικές διαθέσεις όσο ένα κακοποιημένο roadkill. To χεις μπάρμπα.......... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Σε τι γλωσσα ειναι οι στιχοι ?... IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Σε τι γλωσσα ειναι οι στιχοι ?... To preset λέγεται Bulgarian Voices...τώρα δουλεύω στο Syria Voices Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Τι έγραψες πάλι ρε μάστορα; Μπράβο, μπράβο... Πολύ καλός... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Τι έγραψες πάλι ρε μάστορα; Μπράβο, μπράβο... Πολύ καλός... Τhanks man! Να τονίσω ότι ο ήχος της κιθάρας ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ, εάν χρησιμοποιηθεί ο ακουστικός προενισχυτής Fisman του Σκάντζου....περιμένω να κάνει τελείως σκ@τά το δολάριο ο Ομπάμα για να ψωνίσω.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Επιτέλους άκουσα Ανέστη! Μ'αρέσει! Είναι πολύ καλό, και καλύτερο με τα άλλα σου. Μπορεί να είναι η κιθάρα, για την οποία δεν έχω καμμία γνώση ή γνώμη, αλλά τα υπόλοιπα φαίνονται να είναι πιο οργανωμένα από τα προηγούμενά σου. Η φωνή είναι λίγο... μπερδεμένη να πώ; Μπαίνουν παραπάνω από μια κάθε φορά και έτσι γίνεται λίγο χαμός... Χωρίς να είναι κακό όμως και πάλι. :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Cafe del Mare φαση......οταν γερναει ο ανθρωπος δεν μπορει να ακουει πολυ φασαρια και ασχολειτε με κουμπακια .... ;D ;D ;D Εξαιρετικο ....ευγε...απο το παράθυρο !!! ;D ;D ΥΓ Με ολο το θαρρος και το χιουμουρ που ξερω οτι εχεις... http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Πάρα πολύ όμορφο! Ήθελα να είχα μια ξανθιά δίμετρη δίπλα μου! Το σύρσιμο με το Delay εξαιρετικό. Μπράβο! Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Ήθελα να είχα μια ξανθιά δίμετρη δίπλα μου! Κι' εγώ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση