gerrard Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 για πείτε ρε μάγκες ... I_want_you_to_hold_me_.mp3 τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Η μελωδία του κομματιού καλή είναι, αν και συνηθισμένη :). Θα ήθελα βέβαια μπάσο και κρουστά, ίσως και πλήκτρα για να γεμίσει ό ήχος. Βέβαια εσύ έτσι μπορεί να τον ήθελες ;). Η φωνή θέλει πολύ δουλεία ακόμη διότι δεν έχει την απαραίτητη δύναμη με αποτέλεσμα να στονάρεις συνεχώς ;). όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Μinimal σε ολα του, συνεχιστε με περισοτερη φαντασια και ατμοσφαιρα ! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 To βασικο ισως ζητημα ειναι η φωνη που σε πολλα σημεια στο κομματι ειναι out.Και επειδη ειναι τετοιο που περα απ το τραγουδι θελει και ερμηνεια πρεπει να ναι ακομα πιο σωστη.Η μουσικη αν ειχε το στοιχειο της εκπληξης σε καποια σημεια θα ηταν αρκετα πιο ενδιαφερουσα.Θα μπορουσε πχ να ανεβει ο τονος του κομματιου απο καποιο σημειο και περα(ετσι σα γνωμη και μονο το λεω-πιστευω θα βρεις τους δικους σου τροπους). Συνεχισε φιλτατε gerrard και αναμενουμε το επομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Άλλαξε όλες τις κιθάρες με ακουστικές γραμμένες με μικρόφωνο και τα σολάκια με slide σε ακουστική. Αν δώσεις εν πιο lo-fi χαρακτήρα ίσως να κάτσουν καλύτερα και τα φωνητικά σου. Edit: Επίσης άλλαξε το τζινγκι-τζανγκα σε πιο μπλουζ παίξιμο.. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. :) η φωνή είναι αλλού για αλλού.. θα ξαναπεράσω κιθάρες και τη φωνή θα προσπαθήσω λίγο πιο χαμηλά. Τα έγραψα όλα εχθές απο το πρώί ε'ως το βράδυ και ήξερα πως το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μέτριο. Αλλά ήθελα να το τελειώσω για να έχω ένα καμβά, να ξέρω που πατάω και τι πρέπει να διορθώσω. Υ.Γ το ξέρω πως δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο πρωτοτυπίας στο κομμάτι και αυτό συμβαίνει με όλα τα κομμάτια μου.. ;D είναι απλό και ειλικρινές τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 είναι απλό και ειλικρινές Πολυ σημαντικο νομιζω για οποιονδηποτε φτιαχνει κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Λοιπόν το πάλευα όλη μέρα, νομίζω κάτι έκανα.. όχι οτι δεν σηκώνει βελτίωση... A@ RayD : το είχα στο μυαλό μου να βάλω ένα σόλο slide αλλα όχι σε όλο κομμάτι. το δοκίμασα και μου άρεσε πάντως .. :) ;) I_Want_You_To_Hold_Me.mp3 τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Mεγαλη διαφορα απ την προηγουμενη version προς το καλυτερο εννοειται. Λιγο πιο σιγα να ηταν η slide και θα ταν ακομα πιο καλο. Παντως φιλτατε gerrard σε πολυ μικρο διαστημα το βελτιωσες παρα πολυ.Μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2011 Mεγαλη διαφορα απ την προηγουμενη version προς το καλυτερο εννοειται. Λιγο πιο σιγα να ηταν η slide και θα ταν ακομα πιο καλο. Παντως φιλτατε gerrard σε πολυ μικρο διαστημα το βελτιωσες παρα πολυ.Μπραβο. σε ευχαριστώ πολύ gvour !!! μου έγινε έμμονη ιδέα, δε μπορούσα να ηρεμήσω, τα ξαναπέρασα όλα απο την αρχή εκτός απο το μπάσσο (εφιάλτης ... ) είναι ωραίο συναίσθημα να δημιουργείς κάτι απο το τίποτα.. και ήταν η πρώτη φορά που γράφω μόνος μου .. Υ.Γ το garage band τα σπάει ;D ;D ;D τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση