Nikoubis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Schaller Τα κλειδια καλα, αν και στην "κατηγορια φτερου" ειναι λιγο πισω σε σχεση με Gotoh και Hipshot. Τις γεφυρες δεν τις πολυσυμπαθω, αλλα εδω εμενα δε μου αρεσουν οι BadAss... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 φιλε μου δεν κανουν ολα για ολα - αυτο προσπαθω να εξηγησω........... ;) ;) Κάνουν για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 για να τελειωνει το πανηγυρι γεφυρα gotoh κλειδια schaller nut κοκκαλινο μαγνητες jazz μονός πισω και P/J μπροστα........ 500κ ποντεσιομετρα χορδες black beauty (ετσι για χαβαλε) ;) ;) ;) αν εχεις φραγκα διαβενε ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Κάνουν για μένα. φυσικα κανουν για σενα - δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 φυσικα κανουν για σενα - δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως ;) Εννοείται, γι' αυτό προτείνω schaller.Από προσωπική εμπειρία.(Το χειροποίητο μπάσο μου είναι 22 years old) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 για να τελειωνει το πανηγυρι γεφυρα gotoh κλειδια schaller nut κοκκαλινο μαγνητες jazz μονός πισω και P/J μπροστα........ 500κ ποντεσιομετρα χορδες black beauty (ετσι για χαβαλε) ;) ;) ;) αν εχεις φραγκα διαβενε ;D ;D Γεφυρα Hipshot Vintage Κλειδια Hipshot Ultralite Nut TUSQ Μαγνητες EMG JVX Προενισχυση EMG BTS System Οι Black Beauties ειναι φλωρικες, βαλε τις καινιουργιες ροζ Neon Να κι εγω. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Γεφυρα Hipshot Vintage Κλειδια Hipshot Ultralite Nut TUSQ Μαγνητες EMG JVX Προενισχυση EMG BTS System Οι Black Beauties ειναι φλωρικες, βαλε τις καινιουργιες ροζ Neon Να κι εγω. :P killing me softly with hipshot...........killing me softly.......with hipshot ;D ;D ;D ειδες ρε φιλε που δεν εχει βαση το ολο θρεντ......... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση