Antreas K. Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 messalion σε καταλαβαινω και συμφωνω εν μερη μαζι σου. συμφωνω στο θεμα με τα δαχτυλα αλλα διαφωνω στο θεμα μπασου. δε σε ''βοηθανε'' ολα τα οργανα το ιδιο. πχ fender marcus miller jazz bass με το fender standard jazz bass (mexico). η μερα με την νυχτα. και αυτη η διαφορα δεν ειναι μονο σε διαφορα τιμης. αλλα και στην ιδια περιπου τιμη βρισκεις διαφορες.οσο για το θεμα μας εγω απλα μια γνωμμη ζητησα, αυτο δε σημαινει οτι θα την ασπαστω και οτι θα παω να αγορασω κατι χωρις να το τεσταρω η να παρω περισσοτερες γνωμες/κριτικες warchief ευχαριστω για την απαντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Αφού...σε κουβέντα να βρισκόμαστε...εγώ θα έφτιαχνα αυτό το μπάσο με το τρέμολο Καλά ε, μες το μυαλό μου είσαι. Μόλις τώρα και εγώ σκεφτόμουν Kahler bass tremolo, με grover rotomatic κλειδιά και από έναν P και J EMG. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 και του marcus miller να σου δωσουν αμα δεν ξερεις να παιξεις το ιδιο θα σου ειναι (δεν λεω κατι προσωπικα για σενα- η εκφραση το λεει) εγω θα εφτιαχνα ενα τετοιο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Καλά ε, μες το μυαλό μου είσαι. Μόλις τώρα και εγώ σκεφτόμουν Kahler bass tremolo, με grover rotomatic κλειδιά και από έναν P και J EMG. ...καλά...εμείς είμαστε αδελφές....ψυχές!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 ...καλά...εμείς είμαστε αδελφές....ψυχές!!! ;D ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Για vintage-ο-ειδές hardware μπασου, η Gotoh παιζει μπαλα λιγο-πολυ μονη της. Για πιο μοντερνα πραγματα, υπαρχει η Hipshot. Τουλαχιστον εγω μεταξυ αυτων των 2 θα διαλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Schaller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Schaller Schaller τι ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Όλα εκτός ίσως από μαγνήτες που είναι στο γούστο του καθενός.Προσωπικά στο main μπάσο μου όλα τα parts είναι schaller ακόμα και οι μαγνήτες (active P/J). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 φιλε μου δεν κανουν ολα για ολα - αυτο προσπαθω να εξηγησω........... ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση