Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Εγώ το μόνο στο οποίο θα σου πω να προσέξεις, χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη φυσικά είναι πως πολλούς από τους μαγνήτες που φέρνουν πολύ σε PAF όταν τους βάζεις σε Epi είναι σαν να έχεις κλείσει τα μπάσα στον ενισχυτή σου μιας και δυστυχώς σε τέτοιου είδους όργανα δεν βγαινει όλος ο ήχος μόνο από τα ηλεκτρικά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η υπόλοιπη κατασκευή. Για τους συγκεκριμένους (τους Burstbuckers) διατηρώ μια επιφύλαξη μιας και δεν τους έχω ακούσει σε Epi μήπως σώζονται επειδή είναι σχετικά dark αν και πάλι δεν το νομίζω. Αν τους βάλεις ή αν το έχει κάνει κάποιος άλλος ας postάρει καμιά γνώμη. Τους Burstbuckers τους έχω ακούσει σε αρκετές Gibson και έχω ακούσει πάρα πολλούς συνδυασμούς μαγνητών σε διαφόρων εποχών Epi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmis1971 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε..λεω να ξεκινησω τις δοκιμες με τον dp 100 και μετα με τον 500τ.μου φενονται πιο ικανοποιητικοι στα αυτια μου.ειναι και χαμηλοτερου κοστους απο τους αλλους.θα δοκιμασω και τον ενισχυτη fender που προτεινανε τα αλλα παιδια,τουλαχιστον να καλυφθω οσο μπορω απο εξοπλισμο.μετα τις δοκιμες τα ξαναλεμε για εντυπωσεις.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση