jimmis1971 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 καλησπερα παιδια.εχω μia les paul..θελω να της κανω μια αναβαθμιση στο μαγνητη της γεφυρας..βρισκομαι αναμεσα σε DIMARZIO DP100...GIBSON BURSTBUCKER PRO...GIBSON 500T.παιζω μπλουζ ,ροκ και θα εκτιμουσα τη γνωμη σας.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 καλησπερα - πια απο τις εκατομμυρια les paul εχεις φιλε μου ?? δωσε λινκ - και απο τους μαγνητες που θες επισης............και τι ενισχυτη εχεις ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Ο 500T ειναι ceramic και ειναι πολυ hot, πιο καταλληλος για μεταλ και μοντερνο ροκ. Για Blues Rock κοιτα κατι σε PAF η hot PAF που να εχουν καλα καθαρα και να καθαριζουν οταν ριχνεις την ενταση. π.χ duncan 59/pearly gates, dimarzio 36 anniversary κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 πολυ καλος μαγνητης ειναι και ο gibson '57 PAF. Πολυ καλος για classic ηχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 μπορουμε να προτεινουμε 100 μαγνητες για αυτη την δουλεια - αμα ομως ο φιλος μας δεν μας δωσει λιγο παραπανω στοιχεια για την κιθαρα και για τον εξοπλισμο του ειναι δωρον αδωρον ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmis1971 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 μια epiphone lp standard εχω παιδια..ενισχυτη εχω ενα marsall mg30.εχω δει καποια βιντεακια με τους συγκεκριμενους μαγνητες που ανεφερα..ο dimarzio μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις,καθως και ο burstbucker pro που φορανε καποια ακριβα μοντελα της gibson.οποιαδηποτε πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 ενισχυτη εχω ενα marsall mg30 Δεν αναβαθμιζεις αυτον πρωτα; Ο,τι μαγνητη και να βαλεις, προκοπη δεν προκειται να δεις/ακουσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmis1971 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 εσυ τι ενισχυτη προτεινεις φιλε μου?σε λογικα χρηματα..παιζω ufo ,eagles ,cinderella ,μερικα scorpions,γενικως πολλα και διαφορα θεματα εκτος απο heavy metal.μπαλαντες,και σολα με σηκωματα..δεν ξερω αν σε κατατοπισα,αλλα θελω να το κανω να "σκουξει" λιγο το εργαλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 αν ήχο φτιάχνεις με πετάλια/πεταλιέρα, παίρνεις έναν bugera v22 με 270Ε περίπου αν παίζεις καρφί στον ενισχυτή, παίρνεις έναν fender mustang II με 170Ε περίπου τον mg30 τον κρατάς για άγκυρα του φουσκωτού σου, ή για να κρατάει κάποια πόρτα ανοικτή τώρα με τα μελτέμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmis1971 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 ωραιος φιλε!!!αυτο με την αγκυρα δεν το ειχα σκεφτει..θα πεταξω ενα ενισχυτη που κανει 200ε για να παρω ενα με 170ε..πρωτος!!!! εαν ειχα πεταλιερα δεν θα εψαχνα για μαγνητη.θα εβαζα και θα επαιζε αυτη για μενα!!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση