takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 παιδια ποιο προγραμμα προστασιας να κατεβασω απο το ιντερνετ που να ειναι ..ελαφρυ; το panda που εχω ξαφνικα σαν να εληξε και δεν μπορω να κανω update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 http://www.avira.com/en/products/index.html To antivir classic το δίνουνε τζάμπα και είναι καλό και ελαφρύ leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 thanks! αλλα ρε παω στα downloads και δεν βρισκω το classic... καθοδηγησε με λιγο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν είναι γενικά το καλύτερο (εγώ πχ χρησιμοποιώ το Kaspersky), αλλά μάλλον είναι το καλύτερο free: AVG Antivirus και μπορείς να το κατεβάσεις εδώ. http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν είναι γενικά το καλύτερο (εγώ πχ χρησιμοποιώ το Kaspersky)' date=' αλλά μάλλον είναι το καλύτερο free: AVG Antivirus και μπορείς να το κατεβάσεις εδώ. 1567 -123 -444 +1.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 AVG χρησιμοποιώ και εγώ και είμαι υπερευχαριστημένος.Κάνεις και το update και είσαι cool!! 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν είναι γενικά το καλύτερο (εγώ πχ χρησιμοποιώ το Kaspersky)' date=' αλλά μάλλον είναι το καλύτερο free: AVG Antivirus και μπορείς να το κατεβάσεις εδώ. ola ok!thanks! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Επ ευκαιρία... (χωρίς να αμφισβητώ την λύση του arp και των υπόλοιπων φίλων... και τα δύο τα είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα χωρίς προβλημα), το πιο ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας ενός pc (κατ εμέ), είναι το Zone Αlarm security suite... http://www.zonelabs.com/store/application?namespace=zls_catalog&origin=global.jsp&event=link.skuList&dc=12bms&ctry=US&lang=en&lid=nav_ss firewall, antivirus & antispyware κάτω από την ίδια στέγη (κοινό interface)...ελαφρό (σαν πούπουλο) και σχετικά εύκολο στον χειρισμό (ρύθμίζω και ξεχνάω μετά ότι υπάρχει..) δεν είναι free αλλά αξίζει τον κόπο για κάτι τόσο σημαντικό όπως η ασφάλεια στις μέρες μας...από τότε που το εγκατάστησα βρήκα την υγειά... του pc μου χωρίς να ασχολούμαι πλέον ψάχνοντας ή συνδυάζοντας διάφορα προγραμματάκια αμφιβόλου προελευσης και αποτελέσματος.... :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 ρε παιδια απεγκατεστησα το panda αφου ειδα οτι με το AVG ξαναενεργοποιηθηκε η προστασια απο ιους αλλα με το που εβγαλα το panda ειναι ανενεργο τωρα το τειχος προστασιας...τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 δεν είναι free Τότε "ανοίγει" πολύ το πεδίο και μπαίνουμε σε συζήτηση και "αντιπαράθεση" :wink: που ξεφεύγει πιστεύω από τη θεματολογία του φόρουμ! :D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση