Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Μήπως, λέω μήπως, έχει κανένας ιδέα που μπορώ να βρω in-ear monitors στην Αθήνα? ??? Θα με βόλευε πολύ αν έβρισκα κάτι οικονομικό όπως shure se 215, westone 1 κλπ γιατί το budget μου είναι μέχρι 100Ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Για ρίξε μια ματιά στον Παναγόπουλο! Και Μουσικόραμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Επίσης πάρε τηλέφωνο στο www.midiclub.gr Α, και ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες του noiz. Κάτι έχει πάρει το μάτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά! ;D Ειδικά το midi.gr έχει σχεδόν αυτό που θέλω... ;) Από Δευτέρα θα πέσουν τηλέφωνα σε όλους όσους αναφέρθηκαν Edit Είδα και τις αγγελίες αλλά είναι πολύ έξω από το budget μου τα μοντέλα που πωλούνται. Thanks anyway pkole... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση