Παστίτσιός Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 αν το extreme έχει αντίστοιχη λειτουργία με την registration memory που έχουν τα tyros και τα psr,΄σωσε τις ρυθμίσεις που θέλεις εκεί και χρησιμοποίησε τις αλλαγές ήχων με αυτό τον τρόπο αν δεν βρείς λύση! Πάντως, η καλύτερη λειτουργία που έχω συναντήσει σε arranger είναι η registration memory,για εμένα προσωπικά.Είναι μαγική λειτουργία! Είχα γράψει κάποτε ένα άρθρο για αυτή τη λειτουργία στο μπλόγκ μου,αν θέλετε να το δείτε βρίσκεται εδώ http://yamahapsr2100keys.blogspot.com/2009/09/registration-memory-magic.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο που διαθέτετε. Θα κοιτάξω αύριο τη version για να σας πω με βεβαιότητα. Νομίζω πάντως ότι θα είναι μια λειτουργία η οποία πρέπει να είναι ´´hold ´´ για το volume..... Τι να πω θα τα κοιτάξω όλα αυτα και θα σας πω. Παρ´ολα αυτα αν κάποιος ξερει κάτι παραπάνω ας μας το πει. Ευχαριστω και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 το volume pedal σου εχει polarity switch ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 το volume pedal σου εχει polarity switch ?? [1] Συνήθως τα sustain pedals είναι αυτά που έχουν polarity switch και ορισμένα, όχι όλα. Εδώ παρακαλώ λιγάκι την προσοχή σας σχετικά με την αγγλική ορολογία. Το polarity δεν είναι αυτό που εννοεί η λέξη με την έννοια +/- αλλά με την έννοια του close up ή close down, αλλιώς open up ή open down. Με άλλα λόγια, όταν πατάμε ή όχι το sustain pedal, αν είναι ανοικτός ή κλειστός ο διακόπτης. Κάθε κατασκευαστής καί συνήθως στα τελευταία μοντέλα υπάρχει επιλογή αυτής της λειτουργίας (γιά το sustain ή hold pedal) μέσα στο βασικό μενού (Global / System). Επίσης κάποιοι κατασκευαστές και σε ορισμένα τελευταία μοντέλα κάνουν αυτόματο scan κατά την έναρξη του οργάνου γιά το αν είναι συνδεδεμένο sustain pedal καί ποιανού τύπου (normal/reverse). Γι'αυτό τον λόγο, όταν boot-άρει το μηχάνημα, καλό είναι να μην έχουμε πατημένο το sustain pedal διότι μπορεί το O/S να calibr-άρει λάθος - ανάποδα την λειτουργία αυτή. [2] Τα volume pedals συνήθως δεν έχουν polarity switch. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά με το volume (expression) pedal, θα φανεί αμέσως αφού: α) δεν θα λειτουργεί καθόλου ή β) θα λειτουργεί ανάποδα, δηλαδή στο τέρμα μπρος θα χαμηλώνει και στο τέρμα πίσω θα δυναμώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 προσωπικα εχω volume pedal με polarity γι'αυτο τον ρωτησα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 προσωπικα εχω volume pedal με polarity γι'αυτο τον ρωτησα Ίσως το polarity που έχει το δικό σου είναι γιά τον λόγο που είπα πιό πάνω: ... ή β) θα λειτουργεί ανάποδα, δηλαδή στο τέρμα μπρος θα χαμηλώνει και στο τέρμα πίσω θα δυναμώνει.... Ίσως. Ερώτηση. Ποιό είναι το volume pedal που έχεις με polarity? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 εχω ενα της bespeco - δεν θυμαμαι μοντελο ρε μανωλη - αν βρω το κουτι θα στο πω για κιθαρα μου το ειχαν συστησει αλλα κανει καλυτερη δουλεια στο yamaha μου think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση