UnderGround Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Your browser does not support the HTML5 video tag Μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα η διαχειριση των δειγματων στην εκταση του κλαβιε και ο ηχος με την οποια φυσικοτητα στο παιξιμο. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 8O 8O 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 επιτελους!θα μπορεσω και εγω να παιξω καγκουρο-lead guitar!!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musix Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 110 GB λολ? :lol: Αλλα πραγματικα εμεινα μα λα κας....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Μια ερώτηση που μου βγαίνει πολύ αυθόρμητη, πως γίνεται αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 μονο που το παλικαρι ειναι τρομερος πληκτρας :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Αυτο που θα επρεπε να τονισει το διαφημιστικο, ειναι οτι περα απο το εκπληκτικο πακετο που προσφερει, αυτο που βλεπουμε ειναι ενα sequenced track ( τα μπασα, τα ντραμς, κλπ ). Γιατι καποιοι μπορει να το παρουν, και μετα απο 10 λεπτα χρησης, να διαπιστωσουν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα απ'οτι ειδαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση