oselifer Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Παρ'όλα αυτά μην το αφήσεις έτσι. Αν υπάρχει διαφορά στην τιμή ζήτησε απο τον πωλητή να σε αποζημιώσει και απείλησε τον με paypal dispute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koomis Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Γνώμη μου είναι, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, να μην επικοινωνήσεις άμεσα με τον πωλητή, αλλά μόνο μέσω paypal. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χρόνος στον οποίο μπορείς να κάνεις dispute (νομίζω σαράντα μέρες, χωρίς να είμαι σίγουρος). Αν περάσει ο χρόνος αυτός δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι αν στείλεις mail στον πωλητή απευθείας να προσπαθήσει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αργώντας να σου απαντήσει ή δίνοντας σου λειψές απαντήσεις και αναγκάζοντάς σε να ξαναστέλνεις μηνύματα και να καθυστερείς κι άλλο. Όπως την βλέπω την δουλειά δεν σε συμφέρει καθόλου να πάρεις αποζημίωση επειδη θα φας τα λεφτά σου σε τελωνεία και μεταφορικά. Το μοναδικό πράγμα που σε συμφέρει είναι να πάρεις τη διαφορά πίσω. Ακομα και αυτό κάντο μέσω paypal και ό,τι γίνει. Νομίζω υπάρχει επιλογή για partial refund. Μπορείς στο αίτημα σου αναφέρεις ότι μπορείς να δώσεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν το λάθος του πωλητή. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Τελικά παιδιά πρώτα ανέφερα το περιστατικό στο ebay και ακολούθως επικοινώνησα με τον πωλητή (ο οποίος να σημειώσω έχει 100% feedback και πάνω από 2000 αξιολογήσεις), μετά από προτροπή του ebay. Παραδέχθηκε αμέσως το σφάλμα του και συμφωνήσαμε να μου επιστρέψει μέσω paypal ένα μέρος από το συνολικό ποσό. Οπότε το ζήτημα λύθηκε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση