constantinos9 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Είμαι έτοιμος για σκληρότατη, μέχρις εσχάτων, κριτική... ;D PARANOID (acoustic cover by LOBBY) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Και γ@μω τις διασκευές!!!Ό,τι και να πω είναι λίγο!Και η προφορά σου μου άρεσε(κάτι το οποίο συνήθως με χαλάει όταν ακούω έλληνα να τραγουδά εις την αγγλικήν...)! Είμαι έτοιμος για σκληρότατη, μέχρις εσχάτων, κριτική... ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Παρά πολύ καλός!! Μπράβο. Η φωνή μου θύμισε κάτι από Katatonia (!?) που μόνο είναι στα αυτιά μου! Και πάλι μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Μπράβο, μου άρεσε περισσότερο από το κανονικό. ;D Τον σούπερφανκ γιατί τον έβαλες στο video? Ηθελες να κλέψεις λίγο ΠΑΝΚ χαρακτήρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Μπράβο, μου άρεσε περισσότερο από το κανονικό. ;D Τον σούπερφανκ γιατί τον έβαλες στο video? Ηθελες να κλέψεις λίγο ΠΑΝΚ χαρακτήρα? χαχαχα!!!δεν τον γνωρίζω τον κύριο ρε Harilatron!!! σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε το κομματάκι και να γράψετε δυο λόγια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Φανταστική διασκευή!!! Και εξαιρετική ηχοληψία, οι φωνές πολύ καλά εκτελεσμένες και με εντυπωσιακή χροιά!! Πολλά συγχαρητήρια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο! Τον σούπερφανκ γιατί τον έβαλες στο video? ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 To σιγουρο με τις διασκευες του constantinos9 ειναι οτι ολες ξεφευγουν απ τα τετριμμενα και ειτε σ αρεσουν ειτε οχι σου κινει το ενδιαφερον να τις ακουσεις για να δεις πως θ ακουγεται.Πολυ καλη δουλεια.Ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Εύγε παληκάρι μου. Απλά,λακωνικά και ειλικρινά. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Είμαι έτοιμος για σκληρότατη, μέχρις εσχάτων, κριτική... ;D Ήρθε ο πρέπων. :D Κατάφερες να χάσεις μια ιστορική ευκαιρία να παρουσιάσεις ένα δικό σου τραγούδι με περίπου αυτή τη μελωδία και αυτή τη καταπληκτική ενορχήστρωση που να θυμίζει κάτι από Porcupine Tree (και όλα τα παρακλάδια) και να (παρα)μιλάει το Noiz για πάρτυ σου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Πιο λιανά, για κάτι (αν ήταν) δικό σου 10!, για paranoid... μου ακούγεται κάπως. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση