lgbesios Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δε μου λες με τους True West έκανες παρέα τότε? άμα ξέρει απο μουσική ο άνθρωπος ;) Όταν γυρίσω απο την άδεια θα κάνω αφιέρωμα στα ‘καταραμένα’ paisley underground και σκηνή του tuscon Arizona (ένα σόι ήταν αυτοί) ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 South Mississippi Blues Federation Approves this !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Είχες δεν είχες με ξαναγύρισες στο τριπάκι ρε συ (είχα να μπω χρόνια). Θα με κάνεις να ξαναδώ το "The Alamo" σήμερα το βράδυ και να ονειρεύομαι ότι είμαι ο Davy Crockett!!!!! Τότε που η πατρίδα μας (Τexas) ήταν ακόμα Βόρειο Μεξικό...αλλά πολεμήσαμε για την ελευθερία! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Βρε για δες με το τπτ τι κάνει ο άνθρωπας ;D για να μην αδικούμε το τπτ βέβαια ,η κιθάρες και οι φωνές είναι όλα τα λεφτά,αλλά και τα υπόλοιπα τα έστησες όμορφα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2011 Sammy, χαίρομαι που σου άρεσε το «αποκηρυγμένο»! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Είσαι ταλέντο! πολύ όμορφο! Αν θα έπρεπε να πω κάτι αρνητικό είναι λίγο η φωνή. Όχι ότι δε το έχεις αλλά στην αρχή μπήκες λίγο σφιγμένος. Η κιθάρα στο σόλο σου μου φάνηκε να έχει πολύ βάθος. Το ήθελα λίγο πιο ξερό. Αλλά μπορεί να λέω και σαχλαμάρες Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ μαύρη γάτα για τον χρόνο σου. Ναι με το reverb έχω ένα θέμα…το παρακάνω ;D. Η φωνή δεν είναι δική μου (είναι μισθωμένη) ;) :D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Ε ναι. Η μαύρη γάτα δεν είναι μονο άκυρα ποστ. (που τα λατρεύω) αλλά λέει και αλήθειες αγαπητέ μου ;D Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Ε ναι. Η μαύρη γάτα δεν είναι μονο άκυρα ποστ. (που τα λατρεύω) αλλά λέει και αλήθειες αγαπητέ μου ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση