Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά. Ηλία, μου αρέσει ο blues τρόπος χρονολόγησης. Θα τον κρατήσω για την υπογραφή μου ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Φλώρε, Λάκη, Τεχνοκράτη και Χασοδίκη........ I hate to say it I hate to admit it αλλά μ΄άρεσε. Κόψε τα μαρτίνι και τις ομπρέλες και ξαναπιάσε το moonshine (άντε τσίπουρο το πολύ) Φίλε από τα πιο ενδιαφέροντα blues που έχουν ακουστεί εδώ μέσα. Του λείπει η τελική παραγωγή (πήγαινε στον κουμπάρο και χτίστε το σε κάτι σαν T. Bone Burnett, Joe Henry, Jim White, Tom Waits - ναι, ξέρω, πανεύκολο 8)) αλλά υπάρχει η ιδέα. Ενδιαφέρουσες πινελιές αρκετές και προπαντός ατμόσφαιρα. Και Lo-fi ως πρέπει. Κάτι μου θύμισε που άκουσα σχετικά πρόσφατα αλλά η γεροντική άνοια δεν μου επιτρέπει πρόσβαση στη πληροφορία. Μ' άρεσε βρε φλώρε. Μπράβο Και που σαι. Τα πονήματά σας που κάνατε όταν φοράγατε πάνες, καλό είναι να μπαίνουν εδω (http://www.noiz.gr/index.php?topic=171104.0) A, ναι, έχω την εντύπωση (δεν μπορώ να το ακούσω εδώ) ότι μου φερε (σαν μακρινός συγγενής) στο μυαλό το Hard Time Killing Floor του Skip James από τον R.L.Burnside. Φευγαλέα μεν αλλά δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα έτσι; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Ωραίο, χαοτικό,σκονισμένο και μπαρουτοκαπνισμένο A, ναι, έχω την εντύπωση (δεν μπορώ να το ακούσω εδώ) ότι μου φερε (σαν μακρινός συγγενής) στο μυαλό το Hard Time Killing Floor του Skip James από τον R.L.Burnside. τα samples φταίνε αλλα... δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα έτσι;[/size] ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Κώστα αν και χαίρομαι πραγματικά ιδιαίτερα που σου άρεσε (αν και νομίζω ότι υπερβάλεις σε κάποια σημεία –υπερθεματίζοντας ) νομίζω ότι το σύστημα με έχει αλλοτριώσει πλέον τόσο πολύ που δεν μπορώ να παρατήσω τα martinia και τις poser-ιες ;D ;D. Ύστερα από χρόνια ώριμης σκέψης και βασανισμού, αποφάσισα να στραφώ σε πιο εμπορικές φόρμες, φυσικά και μόνο για να αρέσω στις κυρίες ;D! Άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι π.χ. σαν εσένα (και την μπάντα σου) που υπηρετούν το blues πάρα - μα πάρα πολύ καλλίτερα (από κάθε άποψη) και ένας ακόμα (εγώ δηλαδή) μάλλον είναι περιττός. Και που σαι. Τα πονήματά σας που κάνατε όταν φοράγατε πάνες, καλό είναι να μπαίνουν εδω (http://www.noiz.gr/index.php?topic=171104.0) οοpsss Δεν το ήξερα το thread, έχεις δίκαιο….my bad! A, ναι, έχω την εντύπωση (δεν μπορώ να το ακούσω εδώ) ότι μου φερε (σαν μακρινός συγγενής) στο μυαλό το Hard Time Killing Floor του Skip James από τον R.L.Burnside. Φευγαλέα μεν αλλά δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα έτσι; Το κομμάτι δεν το ήξερα, το βρήκα τώρα και το άκουσα. Αν σου το θύμισε έστω και λίγο…πάω να πάρω mississippi necktie και ένα (τ)αλλασί (προς το ice gray) ΔΙΚΟΥΜΠΟ κοστούμι, και να σκάσω μύτη στα Ασφαλιστικά μέτρα που έχω αλά Matlock! @Igblesios Χαοτικό ΣΙΓΟΥΡΑ! ;D τα samples φταίνε αλλα... +1000 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Δεν μπορώ παρά να επανέλθω για σκληρές κριτικές. Δε μου λες με τους True West έκανες παρέα τότε? Εγώ νόμιζα ότι είχαν διαλύσει. Μ' αρέσει που 'σαι αλητοπενιάς, οπότε συγχωρώ μερικά άχρονα chord χτυπήματα. Φυσαρμόνικα who?. Πολύ ωραίο σόλο από το 2.19 και... όχι από το 2.17 ;). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Άσε ρε συ έχω αποκηρύξει και το chart list της mp3.com του 1999 ;D ;D ;D Ρε τράβα παίξε παραπέρα που θα τα αποκηρύξεις κιόλας. Αφού ήμουν και εγώ στα charts!!! ;D ;D ;D Τι ______ είσαι ;D ;D ;D ;D!!!!! Είδες; είδες;.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Μπά με τον manos_m έκανα παρέα (και ) τότε!! ;D ;D Nestor Apos , χαίρομαι που έσπασες τον όρκο της σιωπής χάρη στο sample πόνημά μου :D! Τα άχρονα χτυπήματα ήταν επίτηδες …και είσαι πολύ σκληρός μαζί μου :P :P!!!!! Ναι στο 2.19 ήταν η εποχή που μελετούσα banjo rolls arpeggios ;D :P :D!!! Φυσαρμόνικα κάποιοι άσχετοι: Εισαγωγή ο Sonny Terry , σολο ο Pat O` Brien (δεν διαβάζεις το thread άπό την αρχή….θα σε μαλώσω ;D) Ρε τράβα παίξε παραπέρα που θα τα αποκηρύξεις κιόλας. Αφού ήμουν και εγώ στα charts!!! ;D ;D ;D Τα blues αποκήρυξα..Τα soul όχι! 8)(σωστά ήμουν ασαφής) Είδες; είδες;.... :P :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 1)Nestor Apos , χαίρομαι που έσπασες τον όρκο της σιωπής χάρη στο sample πόνημά μου :D! 2)Τα άχρονα χτυπήματα ήταν επίτηδες. 3)...και είσαι πολύ σκληρός μαζί μου :P :P!!!!! 1) Για τη πάρτυ σου 2) L. Keith Richards. 3) Tι νόμιζες, οι τίτλοι (του σκληρού) μου αποδόθηκαν "αριστείνδην"?. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 1) Για τη πάρτυ σου 2) L. Keith Richards. 3) Tι νόμιζες, οι τίτλοι (του σκληρού) μου αποδόθηκαν "αριστείνδην"?. :D 1) Μεγάλη μου τιμή! 2) Αυτός! 3) Είσαι σκληρός και ψύχραιμος! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 South Mississippi Blues Federation Approves this !!!! ΥΓ. Χρονια πολλα Σπυρο , οτι επιθυμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση