Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 ενα παλικαρι απο το telecaster.com ποσταρε αυτα τα κλιπακια και επαθα πλακα απο τον ηχο του...οποτε τα...ρεποσταρω ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 είναι τόσο ωραία αυτά που παίζει ο τυπος που το γεγονός οτι παίζει με τελε δεν έχει καμία απολύτως σημασία πέρα από το οτι με οποιαδήποτε άλλη κιθάρα θα ακούγονταν χειρότερα :D Η κιθάρα του πάντως εχει τρομερό χρώμα και πολύ καλά τοποθετημένη τη βρώμα στην ταστιέρα ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Πολύ ωραίος ήχος πραγματικά. Η κιθάρα είμαι warmoth partcaster με μαγνήτες lollar απ' ό,τι διάβασα και παίζει σ' έναν dr. z ενισχυτή. Ωραία κι η "σκηνοθεσία" των βιντέων. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Για καποια στηγμη νομιζα οτι θα επαιζε το freight train απο nitro και λεω "ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ". Για τα κομματια του και την τελε του δεν εχω λογια απλα! :) One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Ωραιος παιχτης, ωραιος ηχος, ωραια κιθαρα..... μονο που, ειδικα στο πρωτο βιντεακι, αρχισα να κουνιεμαι κι εγω δεξια αριστερα πανω κατω οπως κουναγε το μπρατσο της κιθαρας... Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Vintagila του κερατά η Tele.Kαταπληκτικό χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση