bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Ασε που είναι το λιγότερο επώδυνο όργανο όταν οι άλλοι το τελευταίο που θέλουν να ακούσουν είναι μουσική. ;D Με έχεις ακούσει να τραγουδώ όταν ρυθμίζω καρμπυρατέρ ΚΤΜ ; Αηδόνι (το ΚΤΜ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 http://www.dv247.com/guitars/washburn-rover-ro10--44773 από μαχαγκόνι λέτε να παίζει μέταλ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 http://www.thomann.de/gr/tenayo_ttg1_travel_guitar.htm not bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτό το μπάσο για την παραλία. Τι μηχανή να πάρω; ??? πλάκα, πλάκα ψάχνομαι άσχημα γιατί ο Ζεφυρούκλος είναι ώρα να πάει να ησυχάσει Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ozmo Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτό το μπάσο για την παραλία. Τι μηχανή να πάρω; ??? πλάκα, πλάκα ψάχνομαι άσχημα γιατί ο Ζεφυρούκλος είναι ώρα να πάει να ησυχάσει Δαγκωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Για κατι ΄ελαφρυ΄ αυυυυτη !! ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτό το μπάσο για την παραλία. Τι μηχανή να πάρω; ??? πλάκα, πλάκα ψάχνομαι άσχημα γιατί ο Ζεφυρούκλος είναι ώρα να πάει να ησυχάσει για κατι σε vintage σε κοβω.. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Μη με βάζετε στη πρίζα γιατί θα το κάνω motothread. ;D Ήδη έχω πονοκεφαλιάσει, μη σας κάνω και σας κουρούμπελα καλοκαιριάτικα..... Δημητράκη, Μιχαλάκη ακόμα εδώ είστε πουλάκια μου; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Δημητράκη, Μιχαλάκη ακόμα εδώ είστε πουλάκια μου; ;D Δεν εμαθες τα νεα ?? ο πολιτισμος ηρθε , δυστυχως , και στην Βαλια Καλντα..... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Για κατι ΄ελαφρυ΄ αυυυυτη !! η Goldwing είναι αυτή; Για Pacific Coast δεν μου γεμίζει το μάτι. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση