audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Λογικά θα έπρεπε να είναι στο "τι ακούω τώρα" αλλά επειδή είναι πάρα πολύ όμορφο τραγούδι και συγκεντρώνει πολλούς κορυφαίους Έλληνες (και μη) καλλιτέχνες το βάζω στα βίντεο για να τύχει της προσοχής σας. Δεν ξέρω αν έχει ξανανέβει αλλά αν έχει γίνει, ξανακούστε το. ;D Καλή σας μέρα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 http://www.noiz.gr/index.php?topic=187296.0 Το είχα δει τότε. Ωραία συνεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Έχεις δίκιο πανάθεμα την Αναζήτηση. :-\ Ας το απολαύσουμε δις τότε. Ή διέγραψέ το. No problem at all. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Έχεις δίκιο πανάθεμα την Αναζήτηση. :-\ Εγώ θυμόμουν ότι το χε βάλει ο Βαγγέλης κ έψαξα άτονα το "οικολογικά" ;D ;D Καλημέρες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Εγώ θυμόμουν ότι το χε βάλει ο Βαγγέλης κ έψαξα άτονα το "οικολογικά" ;D ;D Καλημέρες :) Είμαι κολλημένος ..... :( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Playing for a change "made in greece"? καλο, απλα εχει ξαναγινει Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση